RİZE KENDİRLİ FUTBOL SAHASI ÇEVRE DÜZENLEME İŞİ
04.08.2023 - 03:01RİZE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
- 1
- 0
- 2711
RİZE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlarını imzaladı.
Giresun’un Alucra ilçesinde 5 yıl önce bir televizyon programına konuk olan yaşlı çift, evlerinde ölü bulundu. Yaşlı çift bugün aile kabristanlıklarında yan yana toprağa verildi.
Rize Artvin Havalimanı Temmuz ayında 123 bin yolcu taşıyarak tüm zamanların rekorunu kırdı.
Rize Artvin Havalimanında Aletli İniş Sistemi (ILS) olmadığı yönündeki eleştirilere Rize Milletvekili Muhammed Avcı uzmanlarıyla birlikte değerlendirdi. Avcı, havalimanındaki teknik alt yapı ve donanımın en üst düzeye çıkartılacağını söyledi.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "İhracatımız temmuzda yüzde 8,4 artışla 20 milyar 93 milyon dolar olarak gerçekleşti. Böylelikle tarihin en yüksek temmuz ayı ihracat değerine ulaşıldı." dedi.
Çaykur Rizespor Halter Takımı sporcusu Onur Demirci, milli takım adına yarıştığı Gençler Avrupa Şampiyonası'nda madalya kürsüsüne çıktı.
Tüm yurt genelinde konuşulan saldırıda yeni gelişme yaşandı. İstanbul'un ilçesi Esenyurt’ta 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan tekel bayi baskınına ilişkin 8 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Saldırganlardan Tarık Özer, “Niyetim konuşmaktı. Amacım cinayet işlemek değildi. Darp ettiğim kişi silah çekince silahla karşılık verdim. Pişmanım, böyle olmasını istemezdim” diyerek kendisini savunmuştu.
Samsun'un Havza ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 1'i bebek 3 kişi yaralandı.
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Servet Altay, sıcak havalarda yetersiz sıvı tüketiminin hipertansiyon ve kalp hastalarında ritim bozukluğu ve bayılma gibi rahatsızlıklara yol açabildiğini söyledi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde, (RTEÜ) Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı liselerdeki okul yöneticilerinin katılımıyla üniversite tercihleri kapsamında tanıtım programı gerçekleştirildi.
Trabzon'da yaylada çay ocağı işleten Ogün Bakırcı, anneleri telef olan 3 kedi yavrusunu sahiplendi.
Artvin'in Yusufeli ilçesi Dereiçi köyünde yangın felaketi nedeniyle evlerini kaybeden vatandaşlar yeni konutlarına kavuşurken, afetzede ALS hastası Mehmet Palancı, evine girip çıkabilmek için yetkililerden asansör talebinde bulunuyor.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Taşlıdere Mahallesinde projelendirilen rekreasyon çalışmalarının ilk etabının bitmek üzere olduğunu söyledi.
Hava sıcaklıklarının arttığı bu günlerde serinlemek için denize girenlere uzmanlardan uyarı. Kirli yerlerde denize girilmesinin yanı sıra özellikle yaylalarda kaynağı bilinmeyen suların içilmesi ishal vakalarını artırırken bugünlerde Trabzon’daki bazı hastanelerin acil servislerine gelen hasta sayılarında belirgin bir artış yaşanıyor.
Atma türkülerin son ustası ve Yaşayan İnsan Hazinesi ünvanına sahip olan Rizeli Osman Efendioğlu, sürekli tartışmalara konu olan horon oynanır mı, edilir mi, vurulur mu, tepilir mi sorusuna atma türkü ile açıklık getirerek ‘Horon oynanır' dedi.
Samsun 'un Çarşamba ilçesinde kamyonetin kamyonla çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.
Düğünde attığı silahla Trabzon'da 9 yaşındaki bir çocuğun yorgun mermi ile yaralanmasına yol açan bekçi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Giresun’un Alucra ilçesinde yaşlı çift evlerinde tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin yürüttüğü ve Avrupa Komisyonu tarafından finanse edilen "Inspire Creativity" projesi, yaratıcı profesyoneller arasındaki beceri ve işbirliğini artırmayı amaçlayan projede etkinliğe ev sahipliği yaptı.
