Karadeniz Askoroz Deresiyle buluşacak

Karadeniz Askoroz Deresiyle buluşacak

  • 0
  • 0

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Taşlıdere Mahallesinde projelendirilen rekreasyon çalışmalarının ilk etabının bitmek üzere olduğunu söyledi.

Rize Belediyesinin çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Taşlıdere rekreasyon projesinde çevrenin düzenlenmesi ile Askoroz deresi bölgesinin estetik bir görünüme kavuşturulması ve şehre yeni bir yeşil alan kazandırılması hedefleniyor. 

Proje kapsamında Askoroz deresi içerisine denizi getirmeyi planladıklarını belirten Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, “Proje kapsamında fore kazık çalışmaları yapıldı. Bu kazıklar 20-30 metre uzunluğunda. Bu çalışmaları tamamlayıp dere etrafından oturma alanları yeşil alanlar oluşturacağız. Asıl amacımız Askoroz deresinin içerisine denizi getirmek ve şehrimize yeni bir sosyal alanlar kazandırmaktır” dedi.

Haber : Hüseyin Çatan

Yorum Yap

Recep Uçar dönemi beraberlikle başladı: 1-1

Recep Uçar dönemi beraberlikle başladı: 1-1

  • 0
  • 0
İLAN RİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İLAN RİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

  • 0
  • 0

Rize mandalinasının diğer adı nedir?