Okul Yöneticilerine, RTEÜ Hakkında Bilgiler Verildi

Okul Yöneticilerine, RTEÜ Hakkında Bilgiler Verildi

  • 0
  • 0

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde, (RTEÜ) Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı liselerdeki okul yöneticilerinin katılımıyla üniversite tercihleri kapsamında tanıtım programı gerçekleştirildi.

RTEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa; RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, rektör yardımcıları Prof. Dr. Mete Avcı, Prof. Dr. Göktuğ Dalgıç, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, üniversitenin genel sekreteri Adnan Er, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri katıldı.

Programda, Basın-Yayın, Enformasyon ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğr. Gör. Dr. Taner Erol üniversite ile ilgili genel bir tanıtım yaptı.

Tanıtım sunumunun ardından, İl Milli Eğitim Müdürü Emen, öğrencilerin tercih döneminde dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında bilgilendirmede bulundu. 

Rektör Yılmaz ise konuşmasında, üniversitenin kaliteli eğitim-öğretim olanakları ile araştırma-geliştirme altyapısına sahip olduğunu ifade ederek, öğrencilere sunmuş oldukları imkânlardan bahsetti. 

Program, soru-cevap kısmı ile sona erdi.

 

 

Haber : Hüseyin Çatan

Yorum Yap

FETÖ firarisi hükümlü yakalandı

FETÖ firarisi hükümlü yakalandı

  • 0
  • 0
Devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı

Devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı

  • 0
  • 0

Fatih Sultan Mehmet döneminde Rize ve çevresinin Türk egemenliği altına girmesini sağlayan komutan kimdir?