24 uzmanın katılımıyla proje tanıtıldı

24 uzmanın katılımıyla proje tanıtıldı

  • 1
  • 0

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin yürüttüğü ve Avrupa Komisyonu tarafından finanse edilen "Inspire Creativity" projesi, yaratıcı profesyoneller arasındaki beceri ve işbirliğini artırmayı amaçlayan projede etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin yürütücülüğünü yaptığı ve Avrupa Komisyonu tarafından finanse edilen Inspire Creativity projesi kapsamında 2 Ağustos’ta yapılan yaratıcı profesyoneller arasında beceri ve işbirliğini artırmayı amaçlayan başarılı bir çoğaltıcı etkinliğe ev sahipliği yaptı. TV prodüksiyonu, tiyatro, sinema, basın, serbest yazarlık, etkinlik organizasyonu ve girişimcilik gibi farklı sektörlerden 24 uzmanın katıldığı etkinlik Nalia Karadeniz Mutfağı'nda gerçekleştirildi.

Saat 14:00'te açılış oturumu ile başlayan gündem, projenin ve hedeflerinin tanıtılmasıyla devam etti. Proje koordinatörü Doç. Dr. Ozan Selçuk sunumu gerçekleştirdi programa Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Göktuğ Dalgıç ve İl Tarım Müdür Yardımcısı Selda Dalgıç çeşitli alanlarda ilimizde çalışmalar yapan dernek kooperatif tiyatro radyo televizyon ve Sinema alanında çalışma yapan girişimcilerin katılımıyla gerçekleşti 

Etkinliğin en önemli noktası, ilk çıktı olan "IO1 Yaratıcı Beceriler için e-Değerlendirme Aracı "nın tanıtılmasıydı. Bu yenilikçi araç, yaratıcı yetenekleri etkin bir şekilde değerlendirmeyi ve geliştirmeyi amaçlıyor.

Katılımcılar, IO1 e-Değerlendirme Aracıyla ilgili bir atölye oturumuna aktif olarak katıldılar. Etkileşimli atölye çalışması, yaratıcı ve kapsayıcı bir öğrenme ortamını teşvik ederek işbirliğini ve geri bildirimi destekledi.

Verilen kısa bir aranın ardından etkinlik, ikinci çıktı olan "IO2 Creative SKILLSET Online Eğitim Platformu "nun tanıtılmasıyla devam etti. Bu platform, yaratıcı becerilerin geliştirilmesine yönelik kapsamlı bir yaklaşım sunarak profesyonellerin uzmanlıklarını kendi hızlarında geliştirmelerini sağlıyor.

Etkinlik, IO2 Creative SKILLSET Online Eğitim Platformuna odaklanan bir başka zenginleştirici atölye çalışmasıyla sona erdi. Katılımcılar platformun özelliklerini aktif bir şekilde keşfederek daha fazla iyileştirme için değerli geri bildirimler sağladılar.

Son aşamada bir değerlendirme ve geri bildirim oturumu ile etkinlik tamamlandı ve katılımcılardan projenin sunduklarını ve etkisini sürekli olarak geliştirmek için içgörüler toplandı.
Inspire Creativity projesi kapsamında gerçekleştirilen çoğaltıcı etkinlik, yaratıcı profesyonelleri güçlendirme, işbirliğini teşvik etme yolunda çok önemli bir adım olduğunu kanıtladı.

Proje koordinatörü Doç. Dr. Ozan Selçuk sunumu gerçekleştirdi programa Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Göktuğ Dalgıç ve İl Tarım Müdür Yardımcısı Selda Dalgıç çeşitli alanlarda ilimizde çalışmalar yapan dernek kooperatif tiyatro radyo televizyon ve Sinema alanında çalışma yapan girişimcilerin katılımıyla gerçekleşti.

Haber : Zeynep Kopuz

Yorum Yap

Kaçakçılık operasyonunda 2 zanlı yakalandı

Kaçakçılık operasyonunda 2 zanlı yakalandı

  • 0
  • 0
Rize'de yılın ilk çeyreğinde 252 proje için çalışmalar sürüyor

Rize'de yılın ilk çeyreğinde 252 proje için çalışmalar sürüyor

  • 0
  • 0

Kaçkar sıradağlarının en yüksek tepesi hangisidir?