Esenyurt'taki kanlı tekel bayi saldırısında yeni gelişme

Esenyurt'taki kanlı tekel bayi saldırısında yeni gelişme

  • 0
  • 0

Tüm yurt genelinde konuşulan saldırıda yeni gelişme yaşandı. İstanbul'un ilçesi Esenyurt’ta 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan tekel bayi baskınına ilişkin 8 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Saldırganlardan Tarık Özer, “Niyetim konuşmaktı. Amacım cinayet işlemek değildi. Darp ettiğim kişi silah çekince silahla karşılık verdim. Pişmanım, böyle olmasını istemezdim” diyerek kendisini savunmuştu.

Türkiye, Esenyurt'ta tekel bayisine düzenlenen silahlı saldırı dehşetini konuşmaya devam ediyor.

Kan dondurucu olayda bir tekel bayisine gelen 4 kişi kurşun yağdırmış, 20 yaşındaki Batuhan Bayındır, 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken, 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralanmıştı.

Güvenlik kameralarına da yansıyan cinayetle ilgili inceleme başlatan polis, olayla ilgili toplam 9 kişiyi gözaltına almıştı. İlk yakalanan Murat Özer ise emniyetteki işlemlerinin ardından Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edilerek tutuklanmıştı.

Baskına ilişkin 8 şüpheli de emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yunus Emre Erzen’in vücuduna isabet eden 8 kurşunla hayatını kaybettiği belirlenirken, olayla ilgisi olmadığı halde, o sırada büfede bulunduğu için hedef olan 20 yaşındaki Batuhan Bayındır’ın dizine isabet eden 2 kurşunla öldüğü anlaşıldı.

Haber :

Yorum Yap

Rize’den hacı adaylarına uğurlama merasimi

Rize’den hacı adaylarına uğurlama merasimi

  • 0
  • 0
Eşi ile kendi ağabeyini kürekle darbeden kişi yakalandı

Eşi ile kendi ağabeyini kürekle darbeden kişi yakalandı

  • 0
  • 0

'Yerli Cruyff' lakabıyla bilinen Rizespor'un efsane kaptanı kimdir?