Amasya'da çiftçilere 55 ton yonca tohumu dağıtıldı
19.04.2023 - 16:37Amasya Valiliğince, "Yem Bitkileri Üretiminin Geliştirilmesi ve Yaygınlaştırılması Projesi" kapsamında çiftçilere 55 ton yonca tohumu dağıtıldı.
- 1
- 0
- 753
Amasya Valiliğince, "Yem Bitkileri Üretiminin Geliştirilmesi ve Yaygınlaştırılması Projesi" kapsamında çiftçilere 55 ton yonca tohumu dağıtıldı.
Amasya’nın Merzifon ilçesinde “Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurul Toplantısı” gerçekleştirildi.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde iftar programı düzenlendi.
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, göreve geldikleri ilk günden itibaren en büyük hedeflerinin Trabzonspor’u maddi ve manevi anlamda Türkiye’nin örnek kulübü haline getirmek olduğunu söyledi.
TPAO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Bilgin, Karadeniz'de keşfedilen doğal gazın karaya ulaştırılmasına ilişkin, "Milletimizin dualarıyla çıktığımız yolda, Cumhurbaşkanımızın bize verdiği görevi tamamlamış olmanın huzuru içerisindeyiz." dedi. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Karadeniz'in derinliklerinde keşfedilen doğal gazın karaya ulaştırılmasına ilişkin, "Milletimizin dualarıyla çıktığımız bu yolda, Cumhurbaşkanımızın bize verdiği görevi tamamlamış olmanın huzuru içerisindeyiz." dedi.
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Rize’de yaptığı açıklamada, “Baktığımız zaman bölge üzerinde hesabı, kitabı olanlar 20 senedir avucunu yaladı. Recep Tayyip Erdoğan, güçlü AK Parti iktidarı ve şimdi Cumhur ittifakı ile yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz" dedi.
Tokat Belediyesi yer altı çarşısında yenileme çalışmaları başlattı.
Rize Şehit Erhan Dural Anadolu İmam Hatip Lisesi, deprem bölgesi için 'Bir Bayramlık Çokça Mutluluk' kampanyası düzenledi.
Bakan Adil Karaismailoğlu, "20 yıldır yapılanlar ortada. Artık 50 yılı planlayan bir Türkiye var. Türkiye’nin hedefleri büyük. Bu hedefleri yapabilmek için son 20 yılda yapıldığı gibi güçlü bir irade ve güçlü bir lider gerekiyor. O lider de Recep Tayyip Erdoğan’dır" dedi.
Yaklaşan 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri nedeniyle adayların dijital mecralardaki tanıtım faaliyetlerine ağırlık vermesi, reklamcılık sektörünü de hareketlendirdi.
Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, bu sezon zor günler geçirdiği ligde Beşiktaş karşısında moral arıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Avrasya Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Füsun Terzioğlu, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nda düzenlenen törende Rektörlük mazbatasını aldı.
Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesi Yoroz Burnu’nda 137 yıldır gemilere yol gösteren tarihi Yoroz (Işıklı) Feneri yapılacak projeyle turizm tesisi olarak hizmet vermesi planlanıyordu ancak proje bürokrasiye takıldı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Karşımızdakileri görüyorsunuz 7 birbirine benzemez, terör örgütü bağlantıları da dahil olmak üzere maalesef ülkemizi bir kaosa sürüklemeye talip oldular. Buna fırsat vermeyeceğiz tabii ki." dedi.
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Vehbi Koç, Yomra ilçesinde esnaf ziyareti yaparken ziyaret ettiği esnafın iş yerinin camına not bıraktı.
Rize, Belediye Bloklarına kavuşmak için gün sayıyor. Rize Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Kentsel Dönüşüm Kapsamında yapılan çalışmaların kuş bakışı hızlandırılmıs görüntüleri paylaşıldı.
Rize'deki sinema salonlarında bu hafta 4 yeni film vizyona girdi.
Türkiye'nin yerli ve milli, yüzde yüz elektrikli otomobili olarak yollara çıkan TOGG, ilk kez sergilendiği Trabzon’da yoğun ilgi gördü.
Espiye Belediyesi tarafından kent genelinde altyapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.
Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında Sakaryaspor'u konuk edecek.
