Çaykur Rizespor transferde sessizliğini koruyor

Çaykur Rizespor transferde sessizliğini koruyor

  • 0
  • 0

Geçtiğimiz sezon zorlu bir mücadele sonucunda Çaykur Rizespor Süper Lig'e yükselen takım olmuştu. Yeni sezon hazırlıklarına Erzurum’da devam eden Çaykur Rizespor transfer döneminde sessizliğini koruyor. Şu ana kadar iki genç oyuncu renklerine bağlayabildi.

Çaykur Rizespor şu ana kadar imza attırdığı isimler Manisa FK'dan Muhammet Taha Şahin ve Senegalli Oumar Diouf. Konyaspor’dan transferi son dakika pürüzlere takılan Adil Demirbağ transferinin iptal olduğu bilgisi alındı.  

Çaykur Rizespor, 1 yıl aradan sonra tekrar Süper Lig'e yükselmenin ardından yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz sezonun sona ermesiyle birlikte sözleşmesi sona eren 11 oyuncuyla yollarını ayıran yeşil-mavililer, kadrolarını güçlendirmek için titiz bir şekilde transfer sürecini yürütüyor. Transferde hata yapmamak için ince eleyip sık dokuyan kulüp, gelecek sezon için kadrosunu sağlam temellere oturtma konusunda dikkatli bir çalışma içerisinde. Takımın teknik direktörü İlhan Palut geçtiğimiz haftalarda takımın birçok oyuncu eksiğini vurgulamıştı İlhan Palut, bu süreçte önemli bir rol üstlenerek, takımın ihtiyaç duyduğu bölgelere doğru oyuncuları seçmeye çalışıyor. Çaykur Rizespor, ikinci etap kamp çalışmalarına Erzurum'da devam ediyor. Kampta futbolcuların fiziksel olarak hazırlığına büyük önem veriliyor. 

Çaykur Rizespor’dan gençlik operasyonu 
Bir süredir transferde sessiz kalan Çaykur Rizespor, Süper Lig'de kalıcı başarılara imza atmak amacıyla gençlik operasyonuna hız verdi. 1 yıl aradan sonra tekrar Süper Lig'e yükseldikten sonra, kulüp gelecek planlaması için 1 yerli ve 1 yabancı genç oyuncuyla anlaşmaları tamamladı. Kulüp yetkilileri, bu transferlerin tamamen gelecek planlaması kapsamında yapıldığını belirttiler.
Çaykur Rizespor'un imza attığı genç yetenekler Manisa FK'dan Muhammet Taha Şahin ve Senegalli Oumar Diouf yer alıyor.

Genç yeteneklerin katılımıyla birlikte, kulüp gelecek sezon daha güçlü bir kadro oluşturmayı ve Süper Lig'de rekabetçi bir performans sergilemeyi hedefleniyor. Ancak transfer çalışmalarında sessiz kalmaları, takımın taraftarları ve futbol camiasını merak içinde bırakılmakta. Çaykur Rizespor'un gelecek sezon için nasıl bir kadro kuracağı ve transfer sürecini nasıl yöneteceği, yakından takip edilen konulardan biri olmaya devam ediyor.

Haber : Hüseyin Çatan

Yorum Yap

Ordu'da kariyer temasıyla PDR Günleri düzenlendi

Ordu'da kariyer temasıyla PDR Günleri düzenlendi

  • 0
  • 0
Vali Baydaş’tan kurban vekaleti

Vali Baydaş’tan kurban vekaleti

  • 0
  • 0

WWF tarafından koruma altına alınması gereken bölge olarak belirlenen Fırtına Vadisi'ndeki alan hangisidir?