Apartman bahçesinde ölü bulunan kadının cenazesi defnedildi
04.03.2024 - 17:56Karabük'te apartman bahçesinde ölü bulunan 32 yaşındaki Hande Ciğeroğlu'nun cenazesi toprağa verildi.
- 0
- 0
- 2228
Karabük'te apartman bahçesinde ölü bulunan 32 yaşındaki Hande Ciğeroğlu'nun cenazesi toprağa verildi.
AK Parti İyidere Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Saffet Mete yaptığı seçim çalışmalarında “İlçemizin çehresini değiştirecek olan 2019 Mahalli İdare seçimlerinde söz verdiğimiz Millet Bahçemizi yakında hizmete açıyoruz” dedi.
AK Parti Büyükköy Belde Belediye Başkanı ve Başkan adayı Hamza Saruhan yaptığı seçim çalışmalarında “Önümüzdeki günlerde etüt çalışmaları ile birlikte projesine başlayacağımız doğalgaz Büyükköyümüze hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Seçim çalışmaları için Tokat'ta bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, geçirdiği trafik kazası sonucu yaralandı.
Samsun'da otel odasında uyuşturucu satışı yapan 1'i kadın 4 kişi polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Sakarya'nın Geyve ilçesinde alkollü eğlence mekanından çıktıktan sonra aracının önünde ölü olarak bulunan 52 yaşındaki Erkan Arman’ın, bıçaklanarak cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Vücudunda darp izleri olan Arman'ın ölümüne ilişkin gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklandı, 6 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Sosyal Pediatri Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Tuğba Ayçiçek Dinçer, çocukların ekran başında sağlıksız beslenmelerinin obezite riskini arttırdığını belirtti.
Zengin dokuma kültürüne sahip Trabzon’da yaklaşık 135 yıldır üretilen ve Kurtuluş Savaşında Mehmetçiğin de giydiği Trabzon Fanilası coğrafi işaret alma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Azal Kültür Sanat ve Turizm Derneği yazarı Şükran Yağcı, Rize Kitap Fuarı’nda kitaplarını tanıtma fırsatı buldu.
Futbol hayatını Almanya'da sürdüren 18 yaşındaki Rizeli genç futbolcu Can Uzun, milli takım için tercihini açıkladı.
Rize'de ilerlemiş yaşına rağmen soba üreten kaynak ustası Nuri Kaba, unutulmaya yüz tutmuş mesleğini genç nesillere öğretiyor.
Çaykur Rizespor'un İngiliz futbolcusu Jonjo Shelvey taraftarlara çağrıda bulunarak, "Stadyumları doldurmaya devam edin, atmosfer ve verdiğiniz destek sahada bize çok yardımcı oluyor." dedi.
Futbolculuk kariyerinde Çaykur Rizespor forması giyen eski futbolcu Kürşat Duymuş, Muşspor’da tam yetkili Futbol Şube Sorumlusu oldu.
Bolu-Mudurnu yolunda ciple hafif ticari aracın kafa kafaya çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
Hatay'da görevi esnasında üzerine ağaç ve duvar devrilmesi sonucu şehit düşen Rizeli polis memuru Muhammet Tarakçı, vefatının birinci yılında düzenlenen programla anılacak.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne (ÇAYKUR) 2024 yılında kaç mevsimlik işçi alınacak? Başvurular ne zaman başlayacak? İşte detaylar.
Rize'nin Ardeşen ilçesinde emniyet ekipleri tarafında bir depoda yapılan aramalarda kaçak sigara ve içki ele geçirildi.
TFF 3. Lig ekiplerinden Muş 1984 Muşspor’un teknik direktörlüğünü yapan Rizeli teknik adam Kadir Kar, görevinden istifa etti.
Karabük'te bir kadın apartman bahçesinde ölü bulundu.
Rize Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Galip Koç, yaklaşan ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahiplerine yardım adına Osmanlı döneminde geleneği hatırlatarak, çağrı yaptı.
