Shelvey'den taraftarlara çağrı: Verdiğiniz destek bize çok yardımcı oluyor

Shelvey'den taraftarlara çağrı: Verdiğiniz destek bize çok yardımcı oluyor

  • 0
  • 0

Çaykur Rizespor'un İngiliz futbolcusu Jonjo Shelvey taraftarlara çağrıda bulunarak, "Stadyumları doldurmaya devam edin, atmosfer ve verdiğiniz destek sahada bize çok yardımcı oluyor." dedi.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Çaykur Rizespor'da kaydettiği şık golle takımının galibiyeti katkı sağlayan Jonjo Shelvey, kulübün sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Son haftalarda yaşanan kötü gidişat nedeniyle üzgün olduğunu belirten Shelvey, bununla birlikte takım içerisinde ve yönetimle birlikte hedeflerine ulaşacaklarına inancının tam olduğu aktardı.

Takım içinde her geçen gün daha da çok çalışıp, kendini zorlayan harika oyuncuların olduğunu kaydeden Shelvey, "İnşallah kalan maçlarda olabildiğince fazla puan toplayacağız ki, ben buna inanıyorum." diye konuştu. 

Taraftarlara da çağrıda bulunan İngiliz futbolcu şu ifadeleri kullandı:

"Stadyumları doldurmaya devam edin, atmosfer ve verdiğiniz destek sahada bize çok yardımcı oluyor. Bu büyük kulüp ve şehir için oynuyor olmak mutluluk verici. Bu şehri 'Türkiye'deki yerim' olarak adlandıracağım. Burada geçirdiğim her dakikadan, bu büyük kadro ve muhteşem hocayla çalışıyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu yüzden inanalım ve kalan maçlar için son bir destek daha verelim. Haydi Rize!"

Bu sezon Çaykur Rizespor formasıyla Trendyol Süper Lig'de 23 maça çıkan 32 yaşındaki futbolcu, 2 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

Haber : ZEYNEP KOPUZ

Yorum Yap

'Narkoçelik-14' operasyonlarında 321 şüpheli yakalandı

'Narkoçelik-14' operasyonlarında 321 şüpheli yakalandı

  • 0
  • 0
TSL 34. Hafta I Çaykur Rizespor-MKE Ankaragücü  2-0 (İlk Yarı)

TSL 34. Hafta I Çaykur Rizespor-MKE Ankaragücü 2-0 (İlk Yarı)

  • 0
  • 0

Hangisi 'İmparatorların Çayı' olarak bilinir?