Ceza infaz kurumlarındaki kişi sayısı 2020'de azaldı
02.11.2021 - 15:11Ceza infaz kurumlarında bulunan kişi sayısı geçen yıl 2019'a göre yüzde 8,5 gerileyerek 266 bin 831'e düştü.
- 0
- 0
- 699
Ceza infaz kurumlarında bulunan kişi sayısı geçen yıl 2019'a göre yüzde 8,5 gerileyerek 266 bin 831'e düştü.
Rize Belediyesi tarafından düzenlenen 'Çift Teker Her Yere Yeter' adlı ödüllü fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu.
Rizeli Eski Başbakan Ahmet Mesut Yılmaz vefatının 1. yıldönümünde anılıyor.
Cenaze töreninin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Karaca'nın da aralarında olduğu kadınlar, oturma eylemi yaparak kadınlara yönelik şiddete tepki gösterdi.
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın başkanlığını yürüttüğü 30 ülkeden üyesi bulunan TDBB'nin yönetim kurulu toplantısı, Rize'de gerçekleştirildi.
Tarım ve Orman Bakanlığı 12. Bölge Müdürlüğü ekipleri, "Tür Koruma Eylem Planı" kapsamında nesli tükenme tehlikesi altında olan dağ horozunun korunması için çalışma yürütüyor.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) merkez kampüsü içerisinde Diyanet Gençlik Ofisi'nin açılışı yapıldı.
Yargıtay 15. Ceza Dairesi, kargoya verilen altınların kaybolmasında, hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma suçundan yargılanan kargo şirketi müdürünün beraatini onadı.
GÜMÜŞHANE'nin Torul ilçesinde yayla yolunda sürücüsünün kontrolünden çıkıp 100 metrelik uçuruma yuvarlanan kamyonetteki 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, gazeteciler ile yaptığı buluşmada şehrimizde ve ülkemizde görev yapan tüm gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Rize Valisi Kemal Çeber, '19 Ekim Muhtarlar Günü' dolayısıyla merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Rize Valisi Kemal Çeber, "Vatandaşa götürülen hizmetin de bir parçası olan Muhtarlarımız devletimizin mahalle ve köylerdeki gözü ve kulağıdır." dedi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bugün itibarıyla sosyal yardım başvurularını e-Devlet kapısı üzerinden almaya başladıklarını bildirdi.
Sanatçı Haluk Levent ve Rus Kızılordu Korosu Bursa'da Cumhuriyet ve Rus marşlarını seslendirdi.
İçişleri Bakanlığı, nitelikli dolandırıcılık suçu işlediği iddiasıyla aralarında Rize'nin de olduğu 28 ilde 20 suç örgütü ve 235 şüpheliye yönelik Çekirge operasyonunun başlatıldığını bildirdi.
İçişleri Bakanlığı, ad ve soyadı değişikliğine ilişkin başvuruların, e-Devlet üzerinden yapılabileceğini bildirdi.
RİZE İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı sağlık çalışanları ve Kaçkar Dağcılık Rafting Kayak Spor İhtisas Kulübü (KDRK) üyeleri, Dünya Ruh Sağlığı Günü’ne dikkat çekmek için 3 bin 50 rakımlı Ovit Dağı Aksu Gölü’ne tırmanış yürüyüşü gerçekleştirdi.
Gürcistan'ın Batum kentinde 7 katlı bir bina, henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü.
Barış Pınarı Harekatı'nın üzerinden 2 yıl geçerken Türkiye’nin altyapı, eğitim ve sağlık hizmetleri sayesinde Tel Abyad ve Rasulayn ilçeleri adeta yeniden doğdu.
