Ünlü Sanatçı Alişan Tunca’da

Ünlü Sanatçı Alişan Tunca’da

  • 0
  • 0

Ünlü sanatçı Alişan bir davet üzerine geldiği Rize’nin Tunca Beldesinde, yöresel yemekleri tattı, formulaz yaptı ve doğanın tadını çıkarttı.

TRT 1’de yayınlanan Alişan ile Hayata Gülümse programından kendisine iletilen ‘Rize’ye Tunca Beldesine bekliyoruz’ davetine en kısa sürede karşılık vereceğini dile getiren ünlü sanatçı hafta sonu Rize’ye gelerek sözünü yerine getirdi. 

Alişan’ın Rize ziyaretinde kendisini Tunca halkı, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, FormuLaz Derneği Başkanı Murat Gül, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu karşıladı.  Sanatçı Tunca Beldesi’nde hem yöresel yemeklerden tattı, hem tulum eşliğinde horon oynadı hem de FormuLaz yarışlarına katıldı.
Yöre halkının büyük ilgisiyle karşılaşan Alişan, ilk kez Rize’ye geldiğini söyleyerek, “Daha önce Rize’ye hiç gelmemiştim. Cennet gibi bir yer Rize. Karadeniz’de birçok yere geldim. Geldiğim için çok mutluyum. Tunca Beldesi ve Ardeşen halkına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çok güzel bir hafta sonu geçirdim. Yöresel yemeklerden tattım. Tulum eşliğinde horon oynadım. Hatta tulum çaldım ve bahşiş de aldım. Sonrasında televizyon programımda bana atma türkü ile meydana okuyan Tuncalılarla Formulaz yarışına katıldım ve birinci oldum. Gerçekten görülmesi gereken cennet gibi bir yer Tunca Beldesi. Herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber :

Yorum Yap

4 aracın karıştığı kazada traktör ortadan 2’ye bölündü

4 aracın karıştığı kazada traktör ortadan 2’ye bölündü

  • 0
  • 0
Apartmanda yangını paniği

Apartmanda yangını paniği

  • 0
  • 0

Karadeniz'de en uzun sahil şeridine sahip ülke?