Süper Lig tarihine geçen ilginç notlar
12.08.2021 - 15:3964. sezon heyecanı yarın başlayacak Süper Lig'de geride kalan sezonlarda pek çok ilginç olay yaşandı.
- 0
- 0
- 1157
64. sezon heyecanı yarın başlayacak Süper Lig'de geride kalan sezonlarda pek çok ilginç olay yaşandı.
AFAD, Kastamonu'da sel nedeniyle 9 kişinin hayatını kaybettiğini, Bartın'da kaybolan bir kişiyi arama çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, hayal ettikleri hikayeyi yazmak için katkı yapacak futbolcular transfer etmek istediklerini belirterek, "Malum felaket yaşamış olmamız da bazı futbolcuların gelmesini engelledi.
Türkiye Futbol Federasyonu, Kovid-19 aşılarını tamamlayan ve maçtan önce yaptıkları PCR testi negatif çıkan taraftarların yeni sezonda maçları tribünden izleyebileceğini açıkladı.
Bartın'da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu.
Rize'de sağanağın ardından derenin yükselmesi sonucu çay bahçesinde mahsur kalan 8 kişi, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.
Karadeniz'de çay ve fındık hasat sezonu ile birlikte başlayan göçlerle koronavirüs vakaları yeniden artışa geçti.
Ülkesi Endonezya’dan 8 bin 677 km uzaktaki Rize’ye gelin gelen Noveri Susiana bugünlerde yeni yuvasına ayak uydurmaya çalışıyor.
KAPTANPAŞA ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİ 355 KOD NOLU BAKIMEVİ-ABDİBEY YENİ ORMAN YOLU - ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-RİZE DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca’nın açıkladığı güncel koronavirüs risk haritasında, en çok vaka görülen iller arasında 9’uncu sırada yer alan Rize’de ilave Covid-19 servisleri açılmaya başlandı.
Trabzonlu fındık üreticileri fındık taban fiyatının 35 TL olması gerektiğini belirtti.
Rize'de, Milli Eğitim Bakanlığı'nın yürüttüğü 'Telafide Ben de Varım' projesi kapsamında '21. Yüzyılda 21 Beceri Projesi' etkinliği, Mahmut Celalettin İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlendi.
ÇAYKUR'un doğal ve sağlıklı ürünlerine artan ilgi ile birlikte, 'Beyaz iksir' adıyla üretilen ‘beyaz çay’ın stokları da tamamen tükendi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi’nin geçtiğimiz günlerde yapılan 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda Başkanlığa seçilen Taner Yelkenci, ilk toplantısında yönetim kurulu görev dağılımını gerçekleştirdi.
Doğu Karadeniz Bölgesinde özellikle Rize, Trabzon ve Artvin’de yük taşımak için sıkça kullanılan ilkel teleferikler ölümlere neden olmaya devam ediyor.
PAZAR ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ FINDIKLI ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİ 203 VE 208/1 KOD NOLU YENİ ORMAN YOLU İNŞAATI - ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-PAZAR DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Rize Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Galip Koç, koronavirüs salgınından olumsuz etkilenen esnafların olası bir yeni kapanma sürecine tahammülü ve sabrının kalmadığını belirtti.
Yerküreyi etkisi altına alan orman yangınları, Amerika'dan Avrupa'ya Afrika'dan Asya'ya birçok kıtada etkili olurken bu yıl içinde çıkan yangınların sayısı, pek çok ülkede önceki yılların ortalamasını aştı.
Rize'nin İkizdere ilçesinde pandemi nedeniyle açık havada düğün yapmayı tercih eden çiftler için futbol sahası hizmete sunuldu. İlçede yeşil sahada düzenlenen düğünlerde sosyal mesafeye dikkat eden davetliler, eğlenceli anlar yaşıyor.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Antalya'nın Manavgat ilçesinde 4 farklı noktada meydana gelen yangınlara 960 personel, 1 uçak, 1 İHA, 19 helikopter, 201 arazöz, 30 iş makinası ve 30 su ikmal aracı ile müdahale edildiğini bildirdi.
