İkizdere manzaralı sosyal tesis hizmete başladı
07.05.2023 - 18:12Rize'nin İkizdere ilçesinde İkizdere Kaymakamlığı Sosyal Tesisi hizmete başladı.
- 1
- 0
- 2395
Rize'nin İkizdere ilçesinde İkizdere Kaymakamlığı Sosyal Tesisi hizmete başladı.
Rize'de genç kitaplar isimli topluluk, ekibine katılacak yeni ekip arkadaşları arıyor.
Rize Belediyesi tarafından 2021 yılında şehrin batı yakasında inşa çalışmaları başlatılan, belediyenin imkanlarıyla deniz dolgusu yapılarak elde edilen 10 dönüm arazi üzerinde yapılan 'Deniz Feneri Sosyal Tesisi' halkın hizmetine açıldı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Güney Çevre Yolu’nun Zigana Tüneli gibi bitirileceğine işaret ederek, “Buradaki ortak paydamız Trabzon. Trabzon'un gelişmesi, büyümesi” dedi.
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, Kovid-19'un uluslararası öneme sahip bir halk sağlığı acil durumu olarak sona erdiğini duyurdu.
Sinop'un Ayancık ilçesinde sis etkili oldu.
Mustafa Kemal Erkanat Spor Tesisleri, bu sezon Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'a 20 yıllığına bedelsiz olarak tahsis edildi.
Rize Belediyesi tarafından Boğaz Mahallesi'nde deniz dolgusu üzerinde inşa edilen Deniz Feneri Sosyal Tesisi açılıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de yapımına devam edilen lojistik limanının açılışına yönelik tarih verdi.
Spor Toto 1. Lig'in 36. haftasında 7 Mayıs Pazar günü Tuzlaspor'u konuk edecek Çaykur Rizespor'un defans oyuncusu Oğuz Ceylan, "2 puanlık avantajımız devam ediyor. Her şey bizim elimizde. Hiç kimseye bakmaksızın, üç maçı da kazanırsak Süper Lig'e yükseleceğiz" dedi.
Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen düzenlenen toplantıda ilçe milli eğitim müdürleri ile yaklaşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Geçiş Sistemi'ni (LGS) değerlendirdi.
TRABZON ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN
Selçuk Bayraktar, "TEKNOFEST'te havacılıkta yeni bir çağın şafağına tanık olduk. Bu, 1 milyon yarışmacı gencimizin başvurduğu yarışmalarda ve 2,5 milyon katılımcıyla dünya rekoru kıran TEKNOFEST'te gerçekleşti." dedi.
Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için propaganda serbestliği ve bir kısım seçim yasakları bugün başladı.
TESİSAT İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Yeniden Refah Partisi Rize Milletvekili Adayı Mehmet Akif Zerdeci, Ardeşen'de vatandaşlarla bir araya gelerek, "Cumhurbaşkanlığında bir oy Erdoğan'a Milletvekiliğinde bir oy Yeniden Refah'a diyoruz'' dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize mitinginde kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 80 bin vatandaşa seslenerek, Rize'ye 110 spor tesisi, 5 bin 189 konut kazandırdık" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize’de yaklaşık 80 bin kişilik bir kalabalığa seslendi. Çok sayıda vatandaş alana giremeyerek yan yollardan mitinge katılım gösterdi.
Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan bir firma, yılda 30 milyona yakın meyve sebze fidesi üretip Türkiye geneline gönderiyor.
Diyanet İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde farklı meslek gruplarında toplam 4 bin 538 kişi istihdam edilecek.
