Diyanet İşleri Genel Müdürlüğü 4 bin 538 personel alımı yapacak

Diyanet İşleri Genel Müdürlüğü 4 bin 538 personel alımı yapacak

  • 0
  • 0

Diyanet İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde farklı meslek gruplarında toplam 4 bin 538 kişi istihdam edilecek.

DİB personel alımı başvuru işlemleri 26 Nisan tarihi itibariyle başladı.

İnternet üzerinden yapılan müracaatlar ile birlikte adayların herhangi bir kuruma bizzat giderek başvuru yapmasına gerek bulunmuyor. Alım yapılacak personeller farklı kadrolarda değerlendirilecek. Şartları sağlayan adaylar, sınavlara davet edilecek. Başarılı olan adaylara ise görevlendirme yapılacak. İlanada verilen bilgiye göre alım yapılacak personeller Dini Yüksek İhtisas, Dini İhtisas ve Eğitim Merkezleri ile Kur’an Kursları ve Kur’an Kursu Yurt ve Pansiyonları’nda istihdam edilecek. 235 kadın aşçı, 444 erkek aşçı, 1118 kadın temizlik personeli, 853 erkek temizlik personeli, 51 erkek şoför ile 746 kadın güvenlik görevlisi ve 1091 erkek koruma ve güvenlik görevlisi için özel ve genel başvuru şartları duyuruldu. 

2023 DİB PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI
DİB personel alımı başvuru işlemleri, Diyanet İşleri Başkanlığı Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden yapılacak. Adaylar “sinav.diyanet.gov.tr” adresine giriş yaparak e-Devlet giriş seçeneği ile T.C. kimlik numarası ve şifresiyle başvurularını gerçekleştirebilir. Müracaatların sona ermesinden sonra adayların başvuru bilgilerinde hangi nedenle olursa olsun kesinlikle değişiklik yapılmayacaktır.

DİYANET PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN SONA ERECEK?
 4 bin 538 personel alımı için başvuru işlemleri 26 Nisan Çarşamba günü başladı ve son başvuru tarihi 5 Mayıs Cuma günü belirlendi. Diyanet kadrolarına yerleşmek isteyen adayların başvurularını bu hafta tamamlaması gerekiyor. Cuma gününden sonra yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacak.

Haber :

Yorum Yap

RTEÜ ile TOBB arasında protokol imzalandı

RTEÜ ile TOBB arasında protokol imzalandı

  • 0
  • 0
Yaş çay sezonu başlıyor

Yaş çay sezonu başlıyor

  • 0
  • 0

Yerel halkın, yapılması planlanan taş ocağına karşı verdiği mücadele ile gündeme gelen İkizdere'deki vadinin adı?