İlhan Palut: Kötü bir sezon geçirmedik ama daha iyisini yapabilirdik
23.05.2024 - 10:45Çaykur Rizespor teknik direktörü İlhan Palut, kötü bir sezon geçirmediklerini belirterek, “Daha iyisini yapabilirdik” dedi.
- 0
- 0
- 2077
Çaykur Rizespor teknik direktörü İlhan Palut, kötü bir sezon geçirmediklerini belirterek, “Daha iyisini yapabilirdik” dedi.
CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, TBMM’de yaptığı konuşmada çay üreticilerinin sorunları dile getirdi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından '18. Bilim, Sanat, Kültür ve Spor Şenliği' kapsamında '5. Geleneksel Şarkı Yarışması' düzenlendi.
Giresunlu Halil İbrahim Bakırhan, devlet desteğiyle başladığı hayvancılığı 16 yıldır sürdürüyor.
Türkiye'de doğurganlık seviyesinin, nüfusun kendini yenileme eşiği olan 2,1 seviyesinin altında kalarak 1,51'e gerilemesi, ülkenin 100 milyonluk nüfusa ulaşma hedefinin gerçekleşmesinin zor olduğunu gösteriyor.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 34 ilde düzenlenen "Sibergöz-40" operasyonlarında 181 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
Bireysel emeklilik sistemi (BES) ve otomatik katılım sisteminde (OKS) devlet katkısı dahil toplam fon büyüklüğü kurulduğu günden bu yana ilk defa 1 trilyon lirayı aşarken, katılımcı sayısı 16,4 milyona yaklaştı.
Artvin’de dünya evine giren gelin ve damat dolmuş kullanarak düğün salonuna gitti.
Doğu Karadeniz Bölgesi’nde çay hasadında geçtiğimiz yıllarda yoğun olarak görülen Afrikalı çay işçileri yeniden çay bahçelerinde görülmeye başladı. Günlük en az 2 bin TL yevmiye alan ve çalışkanlıkları ile dikkat çeken Senegalli çay işçileri yörede herkes tarafından seviliyor.
Ordu'da fındık bahçelerinde yetişen dağ çileğini toplayan kadınlar, meyveyi ve bundan yaptıkları ürünleri satarak aile bütçesine katkı sağlıyor.
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, görevinden affını istediğini açıkladı.
Trabzon'dan, İsrail'in saldırıları altındaki Filistin'e gönderilen 3 yardım tırı dualarla yola çıktı.
Birleşmiş Milletler tarafından alınan kararla 21 Mayıs, 'Uluslararası Çay Günü' olarak kutlanıyor.
Samsun'un Bafra ilçesinde, "Milli Mücadele'de 19 Mayıs ve Samsun" konferansı gerçekleştirildi.
Trendyol Süper Lig'de 38. ve son hafta maçlarının programı belli oldu.
Rize'den yılın ocak-nisan döneminde yapılan çay ihracatı yüzde 13 artarak 5 milyon 894 bin 237 dolara ulaştı.
Rize'deki bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan kişi, evinde ölü bulundu.
Rize’de 18. Bilim Sanat Kültür ve Spor Şöleni düzenlenecek.
Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, açıklanan yaş çay alım fiyatının yeterli olmadığını belirterek, "Üretim maliyetlerinin artmasına karşılık taban fiyatta üreticiyi tatmin edecek bir artış yapılmamıştır" dedi.
Rize Ardeşenliler Derneği, İstanbul’da piknik etkinliğine ev sahipliği yaptı.
