Atılgan Şirketler Topluluğu’nda yıllık değerlendirme toplantısı

Atılgan Şirketler Topluluğu’nda yıllık değerlendirme toplantısı

  • 0
  • 0

Rize’de kurulan ve uluslararası faaliyetlerini sürdüren Atılgan Şirketler Topluluğu’nun yıllık değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Atılgan Şirketler Topluluğu’nun yıllık değerlendirme toplantısı Rize'de bir otelde gerçekleştirildi. Toplantıya, Atılgan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan ve Genel Müdür Remzi Atılgan, Topluluk üst yönetimi, beyaz ve mavi yakalı çalışanlar katıldı.

Rize’nin gelişimine yönelik her zaman duyarlı olduklarını ve öncelik verdiklerini belirten Atılgan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan, Atılgan Şirketler Topluluğu’nun Rize doğumlu olduğunu ve her zamanda Rizeli olarak kalacağını belirtti

Toplantıda, yıllık değerlendirme ve hedef büyüterek önümüzdeki 5 yıl içinde sektörün gelişimi ve buna uygun hedeflerin belirlenmesi konusunda çalışanları ile değerlendirmelerde bulunuldu. Yıllık değerlendirme çalışmalarının sonunda ise Satış Uzmanı Ercan Telci tarafından Atılgan Şirketler Topluluğu çalışanlarına yönelik satış eğitimi verildi.

287 ÇALIŞAN İLE 5 SEKTÖRDE HİZMETTE
1969 yılında Rize’de kurulan ve bünyesinde 9 şirket bulunduran Atılgan Şirketler Topluluğu, 287 çalışanı ile 5 sektörde faaliyetlerini sürdürürken, 45 ülkeye de ihracat gerçekleştirerek büyümeye devam ediyor.

SEKTÖRÜN ÖNEMLİ MARKALARI İLE ÇALIŞIYORLAR
Topluluk ayrıca, Ford, Renault, Dacia gibi global otomobil markaların bayilikleri ile oto yedek parça toptan satışı ve ihracatını yaparken, otomobil sektörünün bilinen dinamik yedek parça firmalarından Margo ve Forka firmalarını yakın zamanda bünyesine kattı.

Atılgan’ın iştiraklerinden TR PARTS, dinamik yapısı ile çok kısa sürede Otomotiv Yedek Parça Sektöründe 2023 yılında ihracatta Türkiye’nin 700. Sektörün 90. Firması oldu.

Haber : SERDAR YILDIRIM

Yorum Yap

Emekli öğretmenin cesedi gölette bulundu

Emekli öğretmenin cesedi gölette bulundu

  • 0
  • 0
Karabük'te kontrplak fabrikasının temeli atıldı

Karabük'te kontrplak fabrikasının temeli atıldı

  • 0
  • 0