Ordu'da kuyumculara sahte altın satmak isteyen 2 şüpheli yakalandı
15.12.2023 - 17:06Ordu'nun Altınordu ilçesinde kuyumculara sahte altın satmak isteyen 2 şüpheli gözaltına alındı.
- 0
- 0
- 3495
Ordu'nun Altınordu ilçesinde kuyumculara sahte altın satmak isteyen 2 şüpheli gözaltına alındı.
Samsun'un Terme ilçesinde evden hırsızlıktan gözaltına alan 3 kişi tutuklandı.
Artvin'de sahte içki içtikten sonra fenalaştığı iddia edilen bir kişi hayatını kaybetti.
Bayburt'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı.
Samsun'un Bafra ilçesinde yalnız yaşayan 68 yaşındaki kadın, evinde ölü bulundu.
Fizyoterapist Remzi Bütün, Rize'de en sık karşılaştıkları hastalıkları Rize Takip Medya Grubu'na açıkladı.
Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, taşkınların sık yaşandığı Karadeniz'de kurdukları erken uyarı sistemini tüm Türkiye'ye yayma konusunda planlamalarını yaptıklarını, projelerini geliştirdiklerini söyledi.
Türkiye'nin Karadeniz Bölgesi'nde yer alan Rize ve Trabzon, birbirine yakın konumları ve doğal güzellikleri ile her yıl milyonlarca turisti ağırlayan önemli turizm destinasyonlarındandır.
Samsun’daki ikinci el otomobil pazarındaki galericiler lüks araçların satılmadığı, 300-700 bin TL arasındaki araçların rağbet gördüğü bilgisini vererek, “Araba eskiden yatırım aracıydı, şimdi zarar aracı oldu” dediler.
Rekabet Kurumu Başkanı Küle, kırmızı et sektörüne yönelik başlattıkları incelemeye ilişkin, "En temel amacımız, tüketicilerin kırmızı eti daha ucuza tüketebilmesi ve pazarın daha rekabetçi olabilmesi için neler yapılabileceğini araştırmak." dedi.
Rize’de MHP il ve ilçe teşkilatlarına aday adaylığı müracaatlarında yoğunluk yaşanırken partinin ilçe ve beldelerde adaylarını belirlemeye başladığı öğrenildi.
Giresun Belediyesi tarafından bu yıl 4. 'sü düzenlenen Giresun Kitap Fuarı, kapılarını kitapseverlere açtı.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Ümmet olma bilincimizi her daim diri tutmamız lazım” dedi.
Erzurum Atatürk Üniversitesinde bir akademisyen odasında ölü bulundu.
Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde Bucaspor 1928'i 4-0 yenen Çaykur Rizespor, 5. tura yükseldi.
Yargı reformu çalışmalarına ilişkin bilgi veren Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, düzenleme ile toplumdaki cezasızlık algısının ortadan kaldırılacağını söyledi. Tunç, "1 ay cezası olan bile 12 gün cezaevinde kalması gerekir diye düşünüyoruz." diye konuştu.
Yozgat'ta pazartesi günü Sürmeli KYK Yurdu'nda asansör düştü.
Rize Şimal AVM'den yapılan açıklamada, yeni yıl konsepti kapsamında tasarlanan ışıklandırma projesinin yanlış algı oluşturularak kamuoyuna servis edildiği ifade edilerek, "Rize halkının hassasiyeti bizim için önceliklidir." denildi.
Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan açılan davanın birleştiği dosya kapsamında hakim karşısına çıktı.
Rize Yeşilay Şubesi, “5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü” münasebetiyle düzenlenen etkinlikte genç gönüllüleriyle bir araya geldi.
