En 'Gönüllü' Buluşma

En 'Gönüllü' Buluşma

  • 0
  • 0

Rize Yeşilay Şubesi, “5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü” münasebetiyle düzenlenen etkinlikte genç gönüllüleriyle bir araya geldi.

Rize Yeşilay Şubesi, genç gönüllüleriyle Çaykur Rizespor'un Cumartesi günü evinde Başakşehir'i konuk ettiği karşılaşmada bir araya geldi.  

"GÖNÜLLÜLER AİLEMİZİN ÖNEMLİ BİR PARÇASI"
Bu anlamlı buluşma sonrası açıklamalarda bulunan Rize Yeşilay Şube Başkanı Selçuk Beşikçi, " Rize Yeşilay Şubesi olarak “5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü” münasebetiyle ailemizin önemli bir parçası olan gönüllerimizle Çaykur Rizespor futbol takımımızın maçında bir araya gelerek, spor müsabakasını birlikte izleme imkânı bulduk.  Aynı zamanda gönüllerimizle zaman zaman farklı ortamlarda bir araya gelerek, planladıkları gönüllük çalışmalarını değerlendiriyoruz." açıklamasında bulundu.

"SPOR BAĞIMLILIKTAN KORUNMANIN EN ÖNEMLİ AKTÖRLERİNDEN"
Başkan Beşikçi, "Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde eğitim-öğretim gören öğrenci topluluğundaki gönüllü gençlerimizle birlikte sporun da bağımlılıktan korunmamanın en önemli aktörlerden biri olduğuna dikkat çekilmesi hedeflendi." dedi.

"BAĞIMLILIĞA KARŞI GÖNÜLLÜ MÜCADELENİN ADI YEŞİLAY"
Bağımlılığa Karşı "Gönüllü" mücadelenin adının Yeşilay olduğunu belirten Rize Yeşilay Şube Başkanı Selçuk Beşikçi, “Gönüllük hareketi, asırlık kuruluş Yeşilay’ı da zenginleştiren en önemli olgulardan bir tanesi. Hem ülke genelinde hem de ilimizde bağımlılıklarla mücadele bizlerle beraber hep ön saflarda yer alan gönüllülerimize her zaman olduğu gibi teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. “ diye konuştu.

 

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Asayiş uygulamasında hakkında hapis cezası bulunan 5 kişi yakalandı

Asayiş uygulamasında hakkında hapis cezası bulunan 5 kişi yakalandı

  • 0
  • 0
Büyükbaş hayvana çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı

Büyükbaş hayvana çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı

  • 0
  • 0

Hangisi Rize'nin sahil ilçelerinden birisi değildir?