MHP, Rize’de Başkan Adaylarını Belirliyor

MHP, Rize’de Başkan Adaylarını Belirliyor

  • 0
  • 0

Rize’de MHP il ve ilçe teşkilatlarına aday adaylığı müracaatlarında yoğunluk yaşanırken partinin ilçe ve beldelerde adaylarını belirlemeye başladığı öğrenildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Rize’de bulunan 18 belediye için çalışmaların yapıldığını belirterek, “Adaylarımızı belirlemek için çalışmalara başladık. Burada genel başkanımız ve merkezimizin takdiri önemli. Rize il merkezde ittifak ortağımız Ak Parti’nin adayına destek verilmesi konusunda görüşmeler var. Şu ana kadar il, ilçe ve beldeler için aday adaylığı başvuruları yapıldı. Yapılmaya devam ediyor. Partimize ciddi teveccüh var. İkizdere ilçemizden mevcut başkan Hakan Karagöz, Çayeli’nde mevcut başkan İsmail Hakkı Çiftçi, Derepazarı’ndan Sedat Sivri, Güneysu ilçemizden Adnan İstif olmakta üzere her belediye için aday adayları var ve adayların tespiti için yoğun mesai harcıyoruz” dedi.

Amaçlarının geçen seçimde alınan üç belediyenin sayısını artırmak olduğunu vurgulayan Başkan Alkan, “Belediye başkan sayımızı belediye meclis üye sayılarımızı daha yukarı çıkartmak istiyoruz. Bölgemize hizmet edecek adaylarla yola çıkacağız. 15 Aralık’ta Belediye Başkanlığı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi için aday adaylığı süreci sona eriyor” diye konuştu.

Haber : MELDA AYSU

Yorum Yap

THY, Rize-Artvin Havalimanı için yeni seferleri açıkladı

THY, Rize-Artvin Havalimanı için yeni seferleri açıkladı

  • 0
  • 2
Yomra Belediye Başkanı istifa etti

Yomra Belediye Başkanı istifa etti

  • 0
  • 0

Kırılmış mısır, tereyağı ve ayrandan yapılan yöresel çorba?