Ordu’da 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde 1611 konutun kurası çekildi
16.12.2022 - 09:17ORDU’da Sosyal Konut Projesi kapsamında yapılacak 2 bin 50 konutun 1611'i için kura çekimi yapıldı.
- 0
- 0
- 579
ORDU’da Sosyal Konut Projesi kapsamında yapılacak 2 bin 50 konutun 1611'i için kura çekimi yapıldı.
BARTIN'ın Amasra ilçesi açıklarında avlanan balıkçılar, yaklaşık 375 ton hamsiyle limana döndü. Limana gelenlere ücretsiz hamsi dağıtıldı.
Rize'den yılın ocak-kasım döneminde 6 milyon 630 bin 515 dolarlık çay ihraç edildi.
Türkiye Okçuluk Federasyonunun faaliyet programında yer alan 2022 Salon Türkiye Şampiyonası, Samsun'da başladı.
Hamsi, Rizeli balıkçıların olduğu kadar vatandaşların da yüzünü güldürmeye başladı.
Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis ve siyasi yasak cezası verilmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Hukuk Fakültesi tarafından '10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü' etkinlikleri kapsamında, 'İnsan Haklarının Korunmasında Ulusal Mekanizmalar' konulu söyleşi gerçekleştirildi.
Rize İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan öğrencilerin ruh sağlığını korumak ve iyilik halini güçlendirmek için 'Psikolojik Dayanıklılık' ve 'Kendime İyi Bak' söyleşi programları düzenlendi.
SAMSUN'da rapçi Sefo'nun 'Isabelle' şarkısını kendine özgü yorumlayıp, videoları ile milyonlara ulaşan Fevzi Kaan Türker (12), Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Kilo vermelisin' tavsiyesine uyarak, diyetisyene başvurdu.
ARTVİN'in Yusufeli ilçesinde, Çoruh Nehri üzerine inşa edilen ve 22 Kasım'da su tutmaya başlayan Yusufeli Barajı'nda su seviyesi yükselirken, sular altında kalmaya başlayan ilk yerleşim yeri Irmakyanı köyünden sokak köpeği botla 3 saatte kurtarıldı.
ChatGPT, sanatsal metinler yazabiliyor, herhangi bir konuda bilgi verebiliyor, hesaplamalar yapabiliyor, kodlama gibi teknik konularda dahi kullanıcılara yardımcı olabiliyor.
Baykar'ın öz sermayesiyle milli ve özgün olarak geliştirdiği Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma, ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi.
Özbekistan, sosyal konut inşasında Türkiye'nin deneyimlerinden istifade etmek amacıyla Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile işbirliğini geliştirmek için ortak çalışma grubu oluşturacak.
VakıfBank, yurt dışından temin edilen, sürdürülebilirlik kriterlerine dayalı 400 milyon avro tutarında yeni bir teminatlı fonlama işlemi gerçekleştirdi.
Avustralya'daki Queensland Üniversitesi Beyin Enstitüsünde, Alzheimer hastalarının tedavisinde kullanılmak üzere yeni bir teknoloji geliştirildi.
Ceza muhakemesi sırasında Cumhuriyet savcısı, mahkeme başkanı veya hakim tarafından çağrılan tanıklara, günlük 40 ila 80 liraya kadar ücret ödenecek.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturması kapsamında 14 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındı.
TRABZON’da, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Heyelan Uygulama Araştırma Merkezi başkanlığında ‘Doğu Karadeniz Özelinde Doğal Afet Yönetimine Güncel Yaklaşımlar’ paneli düzenlendi.
