Çaykur Rizespor'da kaleci şansızlığı

Çaykur Rizespor'da kaleci şansızlığı

  • 1
  • 0

Çaykur Rizespor'da Tarık Çetin ve Zafer Görgen'in ardından Manisa FK maçı sırasında Abdullah Yiğiter de sakatlandı, yeşil-mavililerde kale genç file bekçisi Emre Ezen'e kaldı.

Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında sahasında karşılaştığı Manisa FK'yi 4-2 mağlup etti.

Karadeniz temsilcisinde file bekçileri Tarık Çetin ve Zafer Görgen'in sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda yer almadı. Ara transfer döneminde Atakaş Hatayspor'dan kadroya dahil edilen kaleci Abdullah Yiğiter bu maçla birlikte ilk kez yeşil-mavili forma ile maça çıktı.

İlk maçında şanssızlık yaşayan Abdullah 60. dakikada sakatlanarak yerini genç file bekçisi Emre Ezen'e bıraktı.

Sakatlık Durumu
Çaykur Rizespor Kulübü'nden yapılan açıklamada Manisa FK maçında Abdullah Yiğiter'in sağlık durumuna ilişkin şu bilgiler paylaşıldı:

"Manisa FK maçının 60. dakikasında şanssız bir sakatlık yaşayan kalecimize ilk müdahale sahada içerisinde sağlık ekibimiz tarafından yapılmış olup fibula şaft kırığı teşhisiyle tedavisine Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam edilmektedir. Abdullah’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor acil şifalar diliyoruz."

Açıklamada sakatlıkları süren diğer kalecilerden Zafer Görgen'in 3-4 hafta daha sahalardan uzak kalacağı, Tarık Çetin'in ise Bandırmaspor karşısında oynayıp oynayamayacağının maç saatinde belli olcağı aktarıldı.

Haber: Zeynep Kopuz

Haber :

Yorum Yap

Güngör: Pazarspor’u ayağa kaldırdık

Güngör: Pazarspor’u ayağa kaldırdık

  • 0
  • 0
Kazada vefat eden 3 yaşındaki çocuğun cenazesi defnedildi

Kazada vefat eden 3 yaşındaki çocuğun cenazesi defnedildi

  • 0
  • 0

Hangisi Rize'nin komşu illerine ait plaka kodlarından biri değildir?