Rize'de Yüksek Kesimlerde Kar Kendisini gösterdi
20.12.2022 - 15:05Rize, Trabzon ve Giresun'un yüksek kesimlerinde kar etkili oldu.
- 0
- 0
- 1006
Rize, Trabzon ve Giresun'un yüksek kesimlerinde kar etkili oldu.
Rize'de '18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü' dolayısıyla İl Göç İdaresi Müdürü Mürüvvet Serap Aydın’ın koordinesinde şehirde yaşayan ve eğitim gören göçmenler Vali Kemal Çeber’i ziyaret ettiler.
RUSYA’dan yola çıkan ‘Astoria Grande’ isimli kruvaziyer, Ordu’nun Ünye Limanı’na demir attı.
STK VE HALK BULUŞMASINA KATILDI Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bayburt Üniversitesi’ni ziyaret etti.
KÜRE Dağları Milli Parkı'ndaki Valla Kanyonu'nun zirvesine 'uçurum salıncağı' kurulacak. Salıncağın ayak aralığı 20 metre, yüksekliği ise 10 metre olacak.
TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Giresun'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Meclis Kurulu Üyeleri, 1-3-4-5-6. Meslek Grubu Üyelerine yönelik olarak düzenlediğimiz İstişare ve Kahvaltı Programı’nda üyeler ile bir araya geldiler.
Bolu'da hastalıkların erken teşhisi için başlatılan "Sağlıklı Hayat İçin Bizim Köyde Buluşuyoruz" projesi kapsamında oluşturulan sağlık ekibi, köylerde vatandaşları muayene ediyor.
TOKAT Jandarma Komutanlığı bünyesinde 4 ikiz kardeş, birlikte vatani görevini yapıyor.
RİZE’de 4 yayla için hazırlanan ve altyapı, ulaşım, yapılaşma, turizm tesislerini kapsayan yatay mimarili turizm master planı ile en fazla ikişer katlı, sınırlı sayıda yapılar inşa edilecek.
Rize İl Emniyet Müdürü olarak görev yaptığı sırada şehit edilen Altuğ Verdi'yi ölüm yıl dönümünde rahmetle anıyoruz.
Sakıp Sabancı Mardin Kent Müzesi, "Duvarlar ve Ötesi" sergisini sanatseverlerle buluşturdu.
Gaziantep'te, hasta ziyareti için gittiği hastanede sağlık taraması yaptıran ve kalbinde 5 delik bulunduğunu öğrenen 26 yaşındaki vatandaş ameliyatla sağlığına kavuştu.
Rize-Artvin Havalimanı için ilk düzenli uluslararası uçuş talebi, Umman menşeili havayolu şirketi SalamAir'den geldi.
RİZE'de, antrenman öncesinde arkadaşının asıldığı kale direğinin üzerine devrilmesi sonucu ağır yaralanan futbolcu Yiğit Demirel'in (9) yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor. Spor Toto 1. Lig ekibi Çaykur Rizesporlu futbolcular da Yiğit'in ailesini ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti. Olayla ilgili başlatılan adli ve idari soruşturma ise sürdürülüyor.
KASTAMONU'nın Pınarbaşı ilçesindeki Valla Kanyonu'na inşa edilen 'adrenalin salıncağı' turizm sezonuna kadar tamamlanıp hizmete açılacak.
Özel Rize Bahçeşehir Koleji öğrencileri uluslararası alanda dünya ve Avrupa birinciliği elde etti.
Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanlığına seçilen Remzi Güzel, Rize'nin bütün mahalle ve köylerindeki muhtarlarıyla birlikte şehri temsil etmek istediklerini söyledi.
KARABÜK’te, Bartın’ın Amasra ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden 42 maden şehidi anısına fidan dikildi.
TOKAT Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gökdere, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
