Ardeşen TSO'da İstişare Toplantısı Yapıldı

Ardeşen TSO'da İstişare Toplantısı Yapıldı

  • 0
  • 0

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Meclis Kurulu Üyeleri, 1-3-4-5-6. Meslek Grubu Üyelerine yönelik olarak düzenlediğimiz İstişare ve Kahvaltı Programı’nda üyeler ile bir araya geldiler.

Ardeşen Belediye Çay Bahçesi’nde düzenlenen program kapsamında; odanın önceki dönemde gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar, önümüzdeki süreçte planlamış olduğu faaliyetler üyelere özetlendi. 

Toplantıda özellikle daha önce yapılan üye ziyaretleri, görüşmeler ve anketler kapsamında üyelerin, tüccarların, sanayicilerin ve girişimcilerin çokça dile getirdiği Orta Ölçekli Sanayi Sitesi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Taslak olarak hazırlanılan örnek proje görselleri ile birlikte üyelere sunuldu. Buna ek olarak; üyelerin odadan beklentilerini karşılamaya yönelik olarak düzenlemiş olduğu anket çalışması gerçekleştirildi. 

Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Meclis Başkanı Muhammet Mustafa Hacısüleymanoğlu ve Meclis Kurulu Üyeleri; üyelerin, tüccar ve sanayicinin korunması, bütün ihtiyaçlarının organize edilmiş bir merkezde karşılanması ve ilçenin sürdürülebilir gelişimini hızlandırmak için orta ölçekli sanayi sitesine ihtiyaç duyulduğu, bu kapsamda gerekli proje çalışmaları ile birlikte Rize Valiliği, Ardeşen Kaymakamlığı, Ardeşen Belediye Başkanlığı ve üst kuruluş TOBB nezdinde başvuruların yapıldığı, siyasi parti temsilcileri ile Rize Milletvekillerine de en kısa zamanda talebin ileteceği ve sürecin yakinen takip edildiği dile getirdiler. 

Daha sonra tek tek söz alan üyeler kendilerini ve işletmelerindeki faaliyet alanlarını belirterek, taleplerini şifahen Meclis Kuruluna ilettiler.

Haber :

Yorum Yap

Aranan firari 3 hükümlü saklandıkları evde yakalandı

Aranan firari 3 hükümlü saklandıkları evde yakalandı

  • 0
  • 0
Hızır Hop vefatının 3. yılında kabri başında anıldı

Hızır Hop vefatının 3. yılında kabri başında anıldı

  • 0
  • 0

Görev yaptığı dönemde hayatını kaybeden Rize İl Milli Eğitim Müdürü kimdir?