Çaykur Rizespor'da Gökhan Akkan ile yollar ayrıldı
12.09.2024 - 17:05Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Gökhan Akkan ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti.
- 0
- 0
- 1150
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Gökhan Akkan ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti.
Ankara’da yaşayan ve müzik çalışmalarını burada sürdüren Karadeniz müziğinin sevilen ismi Selçuk Balcı, sık sık memleketi Rize’ye geldiğini ve bu ziyaretlerin onun için büyük bir özlem giderme fırsatı olduğunu belirtti.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, şehir merkezinde zaman zaman yaşanan trafik sorununa dikkat çekerek, yolların uzun süredir aynı kaldığını ancak araç sayısının her geçen gün arttığını belirtti.
Rize Ticaret Borsası (RTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, mevcut koşullarda çay sektörünün sürdürülemez bir hale geldiğini belirtti.
Bolu'da, yıldırım isabet etmesi nedeniyle çıkan yangında bir apartmanın çatısı zarar gördü.
Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı 2850 metre rakımlı yaylalar, Eylül ayının ortalarına yaklaşırken karla buluştu.
Rize’de tezgahındaki balıklara arı konan esnaf çözümü arılara göz hakkını vermekle buldu.
Çaykur Rizespor, deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 22 şüpheli adliyeye sevk edildi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu satıcılarına yönelik 50 ilde düzenlenen "Narkoçelik-38" operasyonlarında 316 şüphelinin yakalandığını, 580 kilogram uyuşturucu ve 121 bin 970 uyuşturucu hap ele geçirildiğini bildirdi.
Rize'de 12 Eylül 2024 Perşembe günü neler olacak? 12 Eylül Perşembe günü hava durumu nasıl olacak?
AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanlığı'na Nuran Alim getirildi.
Rize'de 'express hat' olarak nitelendirilen şehir içi dolmuş hattının güzergahında değişikliğe gidildi.
Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde 6 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Doğu Karadeniz Bölgesi Odalar ve Borsalar Müşterek toplantısı, Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda turizmden ulaşıma, yatırımlardan teşviklere kadar yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu, çalışma grubu oluşturularak sorunlara çözüm aranması, bölge iş dünyasının tek ses halinde hareket etmesi kararlaştırıldı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde (RTEÜ), Doğu Karadeniz'de bir ilk olarak, 50-75 yaş grubundaki vatandaşlara yönelik sosyal sorumluluk projesi kapsamında '3. Yaş Üniversitesi' açılacak.
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde kuşburnu toplarken kaybolan kişi bulundu.
Rize'de, bu yıl başı hizmet vermeye başlayan Çarşı AVM, yeme-içme sektöründe hızla büyüyen bir cazibe merkezi haline geldi.
Denizlerde balıkçıların ağları palamut ile dolup taşıyor. Tezgahlardaki palamut bolluğu hem vatandaşı hem de balıkçıların yüzünü güldürüyor.
Sigara fiyatları art arda zamlanırken en pahalı sigara 89 liraya çıktı. Zam gelen sigaraları sizin için derledik. İşte 10 Eylül 2024 sigara fiyatları
