Bina işleri yaptırılacaktır
19.05.2023 - 16:10UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
- 0
- 0
- 682
UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Çaykur Rizespor orta saha oyuncusu Alper Potuk yaptığı açıklamada, Pazar günü Çaykur Rizespor ve Altınordu arasında oynanacak maç için taraftarlara, "Her şeyi unutup takımı doksan dakika desteklesinler" dedi.
Samsunlu iş insanı Ersin Atilla, Samsun'da yapılacak olan yeni Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Orta Karadeniz Serbest Bölgesi'nin kent için büyük bir potansiyel oluşturacağını belirterek, "Bu iki önemli proje ile Samsun ekonomisi daha da üst sıralara yükselecek" dedi.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Denizcilik Müzesini ziyaret etti.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdullah Altunışık öncülüğünde bilim insanları, nesli tükenme tehdidi altındaki Kafkas semenderinin yaşadığı habitatların kalitesini ve bu canlıların ölümüne sebebiyet veren kitrid mantarı hastalığını araştırdı.
Çaykur Rizespor'un yeniden Süper Lig'e yükselmek adına sahaya çıkacağı Altınordu maçına yeşil-mavili taraftarlar da yoğun ilgi gösteriyor.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlatmak üzere 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkıp Türk milletinin kaderini değiştiren ilk adımı atmasının üzerinden 104 yıl geçti.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması’nın iki ay daha uzatıldığını açıkladı.
Rize’nin Çayeli ilçesi Sanayi Sitesi’nde yaşanan iş kazası sonucu 22 yaşındaki Yakup Küçüksarı hayatını kaybetti.
Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, seçimin çay sezonuna denk gelmesi sebebiyle çay üreticilerine talepte bulundu.
Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Volkan Kantarcı, "Rize-Artvin havalimanında da bu yaz için planlar yapıldı az sayıda da olsa bu sene için dış hat uçuşları Rize-Artvin Havalimanına da başlayacak" dedi.
Spor Toto 1. Lig'in 37. haftasında deplasmanda Göztepe'ye 3-3 berabere kalan Çaykur Rizespor, doğrudan Süper Lig'e yükselme şansını son haftaya bıraktı.
Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi TCG Anadolu, Çanakkale Boğazı’ndan geçti. Kilitbahir Kalesi ile Kilitbahir köyü dağından bulunan ‘Dur Yolcu’ yazısı ile 1915 Çanakkale Köprüsü altından geçen ‘TCG Anadolu’ Marmara Denizi’ne doğru yol aldı.
Sanatçı, 1989-1991'de Halk Ozanları Federasyonu tarafından dünyanın en büyük 3 ozanı arasında gösterildi. Halk şiirine gönülden bağlanan Mahzuni Şerif, yaşamı boyunca 453 plak ve 58 kaseti müzikseverlerin beğenisine sundu.
Çay sezonunun açılmasıyla Rizeli çay üreticileri çay toplamak için bahçelere girmeye başladı.
Giresun’da karayolunda temizlik çalışması yapan kamyona, seyir halindeki tır arkadan çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.
Rize'de silah ve mühimmat kaçakçılığı şüphelilerine yönelik operasyonda 7 kişi yakalandı.
28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili belli oldu.
AK Parti, dün saat 22.00 itibarıyla Karadeniz’deki 66 milletvekilinin 38’ini kazanarak 2018 seçimlerindeki gibi yine bölgede birinci parti oldu.
CHP Rize Seçim Komitesi Başkanı Saltuk Deniz, 46 yıl sonra Rize'den milletvekili çıkarmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Artık Rize siyasetinde yeni bir sayfa açılmıştır" dedi.
