Yemek hizmeti alınacaktır
20.08.2021 - 13:09YEMEK HİZMETİ ALINACAKTIR- BORÇKA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
- 0
- 0
- 778
YEMEK HİZMETİ ALINACAKTIR- BORÇKA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Sosyal Güvenlik Kurumu Rize İl Müdürü Mustafa Bakırcı, 9 Haziran 2021 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren 7326 sayılı 'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanun' hükümlerinden yararlanmak isteyenlerin 31 Ağustos tarihine kadar başvuru yapmaları gerektiğini belirtti.
İstanbul'da böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden, 'Cimilli İbo' ismiyle tanınan Rizeli sanatçı İbrahim Özer, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.
Karadeniz’in sevilen isimlerinden Cimilli İbo olarak tanınan İbrahim Özer son yolculuğuna uğurlandı.
Rize'de yapımı süren kentin ilk alışveriş merkezi Şimal AVM'nin Ekim ayı sonunda açılması planlanıyor.
64. sezon heyecanı yarın başlayacak Süper Lig'de geride kalan sezonlarda pek çok ilginç olay yaşandı.
AFAD, Kastamonu'da sel nedeniyle 9 kişinin hayatını kaybettiğini, Bartın'da kaybolan bir kişiyi arama çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
Rize’nin efsane Belediye Başkanı hizmetleriyle gönüllerde taht kuran “Baba Reis” lakaplı Ekrem Orhon vefatının 38. yıldönümünde Rize Kalesindeki kabri başında anıldı.
Rize’de yapımı devam eden ‘Çay Çarşısı’ projesinde sadece göze değil buruna da hitap edilecek.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, tercih dönemindeki öğrencilere, üniversitelerinin sağlayacağı imkanlar hakkında bilgiler verdi.
C-25/30 HAZIR BETON - BORÇKA BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
Hazine ve Maliye Bakanlığı, orman yangınlarından etkilenen ilçeler için mücbir sebep hali ilan ederken, bu ilçelerdeki mükelleflerin vergi yükümlülükleri ertelendi.
Rize'nin Güneysu, Çayeli, Ardeşen, Fındıklı, Kalkandere ve Pazar ilçelerinde ve Rize merkeze bağlı Muradiye ve Salarha beldeleri ile bu beldelere komşu köylerde meydana gelen sel felaketi nedeniyle vergi mükelleflerinin borçları ertelendi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, "Daha iyi yetişmek isteyen, artılarla mezun olmak isteyen öğrenciler bizi tercih etmeli" dedi.
Rize MÜSİAD 14. Olağan Genel Kurulu'nda, kongreye katılan üyelerin tamamının desteğini alan Taner Yelkenci, yeni dönemde başkanlığa seçildi.
Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde üretilen balıklar dünyanın bir çok ülkesine ihraç ediliyor.
Bankalar Birliği felaketin bölge ekonomisinde yol açtığı olumsuz etkilere maruz kalan, ödeme imkânları olumsuz etkilenen müşterilerin talepleri halinde bankalara olan borçlarının ödenmesinde, ertelenmesinde veya kendilerine finansman olanakları sağlanmasında gerekli kolaylıkların gösterilmesi hususunda üyelere tavsiyede bulunulmasına karar verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Allah, dünyayı bir ölçü ve denge üzerine yaratmıştır. Bu ilahı ölçü korundukça insan esenlik ve huzur bulur.
Rize'nin Fındıklı ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle Meyveli köyünden geçen Arılı Deresi’nin taşması sonucu göle dönen yolda mahsur kalan 1’i çocuk, 3 kişinin karşı yoldaki vatandaşlarca uzatılan iple kurtarıldığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Marmara Denizi'nde ilk 20 metrede müsilaja rastlanmadığını belirterek, "Sonraki 10 metrede müsilaja rastlanıyor. Orta kademede müsilaj sıkışmış durumda. Bilim insanlarımız Marmara Denizi'nde yeni bir müsilaj oluşumunu beklemediklerini ifade ediyorlar." dedi.
