Deprem bölgesinde temeller bugün atılacak
23.03.2023 - 13:03Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremden etkilenen 11 ilde 46 bin 300 konutun yapım sürecinin başladığını bildirdi.
- 0
- 0
- 709
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremden etkilenen 11 ilde 46 bin 300 konutun yapım sürecinin başladığını bildirdi.
11 milyar TL'lik projede çalışmalar devam ediyor: İki şehir arası 15 dakikaya inecek
Diyarbakır'da sahur vakti aracında kurşunlanarak öldürüldü.
Konya’da narkotik ekipleri bir adrese düzenledikleri baskın sırasında gelen kargo paketinin içerisinde bulunan terliğe gizlenmiş 30 gram kokain ele geçirdi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, partili belediyelerden ramazan ayında şehirlerde yardımlaşmanın ve dayanışmanın bereketinin en güzel şekilde yaşatılmasını, depremzede vatandaşların ihtiyaçlarına hassasiyet gösterilmesini istedi.
Kahramanmaraş'ta saat 08.45'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen 5 bin 955 kişi Rize'de misafir ediliyor.
Adana’da depremden sonra 8. kattaki evini terk eden bir kişi, 15 Mart’ta geri döndüğünde evinin başkasına kiraya verildiğini, içindeki eşyalarının ve 210 gram da altının olmadığını görünce şok olup polise şikayette bulundu. Ev sahibinin şikayeti üzerine bir emlakçı gözaltına alındı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin en büyük yıkımı yaptığı Hatay’da huzur ve bereket ayı ramazanın ilk sahuru çadır kentlerde yapıldı.
Hamsi ihracatı geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre düşüş gösterirken, ihracatçılardan uzmanların "1 yıl hamsi avlanmasın" önerisine destek geldi
AK Parti'de, 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adaylığı başvuru süreci bu akşam saatlerinde sona erdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emeklilerle ilgili çalışmamızı yaptık. Buradan güzel bir müjdeyi vermiş olayım. O da bunu 7 bin 500 lira olarak inşallah buradan açıklamış oluyoruz. Hayırlı olsun." dedi.
Faal futbol hayatı boyunca 4 farklı ligde 6 takımda forma giyen Mesut Özil, 645 maçta 114 gol ve 222 asistlik bir performans sergiledi.
Rize Belediyesi tarafından oluşturulan sera alanında yetiştirilen ata tohumları vatandaşlara satılacak.
Rize'nin İyidere ilçesinde deniz dolgusu üzerinde yapımına başlanan Lojistik Merkezi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.
6 Şubat'ta meydana gelen depremde Kahramanmaraş'ta yıkılan evlerinin enkazından Rizeli madenciler tarafından çıkartılarak Çayeli ilçesinde misafir edilen Melike Şavkılı için yardım çağrısı yapıldı.
Rize Belediyesi iklim değişikliği sonucunda yağış azlığı yaşanan bir kış mevsimi geçirdiklerini belirterek ve vatandaşların içme sularını daha verimli ve tasarruflu kullanmalarını konusunda çağrıda bulundu.
Amasya'nın Merzifon ilçesinde polis ekiplerince kadınlara Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında bilgi verildi.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehtap Pehlivanlar Küçük, KTÜ Ekstrakorporeal Membran Oksijenasyonu (ECMO) Merkezi'nin, Türkiye'de Ekstrakorpereal Yaşam Destek Organizasyonu'na (ELSO) kayıtlı iki merkezden birisi olduğunu bildirdi.
Kahramanmaraş'ta depremlerde ağır hasar görünce kullanılamayan Türkoğlu Devlet Hastanesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü binasında hizmet veriyor.
