AK Parti Rize'den aday adayları belli oldu

AK Parti Rize'den aday adayları belli oldu

  • 1
  • 0

AK Parti'de, 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adaylığı başvuru süreci bu akşam saatlerinde sona erdi.

AK Parti’den Rize’den milletvekili aday adaylığı için 7’si kadın 26 başvuru yapıldı.

AK Parti'de 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adaylığı başvuru süreci  saat: 19.00 itibariyle sona erdi.

AK Parti’den Rize Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunanlar şöyle: Ahmet Türk, Ayten Aydın, Bahattin Albayrak, Emine Karali, Enes Baş, Hakan Gültekin, Harun Mertoğlu, İbrahim Biberoğlu, İbrahim Türüt, İshak Alim, İsmail Hakkı Yenilmez, Kasım Kutlu, Kemal Şamlıoğlu, Levent Karahan, Mehmet Hüsrev, Melahat Furtuna, Murat Sadettin Türüt, Nuran Alim, Osman Aşkın Bak, Selim Beşikçi, Sema Yağcıtekin, Seyyit Ahmet Seven, Tarık Ziyad Büyükbaş, Yasemin Gültekin Ayaz, Yasemin Suyabatmaz ve Yılmaz Katmer

AK Parti'de, 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için milletvekili aday listesi, teşkilat temayül yoklaması ve alt komisyonların değerlendirmelerinin ardından üst komisyonca belirlenecek.

AK Parti'de, 13 Mart'ta başlayan milletvekili aday adaylığı başvuruların tamamlanmasıyla aday belirleme takvimi işleyecek.

AK Parti Genel Merkezi ile il başkanlıklarına başvuran milletvekili aday adayları için 25 Mart Cumartesi günü 10.00 ila 16.00 saatleri arasında teşkilat temayül yoklaması yapılacak.

Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerinden oluşturulacak alt komisyonlar, milletvekili aday adaylığı başvurularını değerlendirmek üzere çalışmalara başlayacak.

Bu komisyonların değerlendirmelerinin ardından nihai karar, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık yapacağı üst komisyonda verilecek.

Haber :

Rize'de aday adaylığı başvuruları sona erdi

Rize'de aday adaylığı başvuruları sona erdi

22 Mart itibariyle yaklaşık 25 aday adayı başvurusu oldu.

Yorum Yap

Rize'de kortej yürüyüşü düzenlendi

Rize'de kortej yürüyüşü düzenlendi

  • 0
  • 0
3 katlı binada yangın: 5 kişi dumandan etkilendi

3 katlı binada yangın: 5 kişi dumandan etkilendi

  • 0
  • 0

Recep Tayyip Erdoğan hangi yıl doğmuştur?