Samsun'da silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı
20.11.2023 - 11:18Samsun'un Bafra ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı.
- 0
- 0
- 5783
Samsun'un Bafra ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı.
Batman’da gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağmur sonrası meydana gelen selde 7 kişilik aile sele kapıldı. Biri kadın 2'si çocuk 3 kişi hayatını kaybetti, 1 çocuk ise aranıyor.
Doğu Karadeniz Bölgesi'nin önemli turizm merkezleri arasında yer alan Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki Ayder Yaylası, yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları yeni turizm sezonu öncesinde hazır olacak.
Batman’da gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağmur sonrası meydana gelen selde bir kadın hayatını kaybetti, sel sularına kapılan 3 çocuğun ise arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Rize muhlaması, Karadeniz bölgesinin en sevilen yöresel yemeklerinden biridir. Muhlama ve kuymak arasındaki halk tarafından çok karıştırılıyor.
Rize Güneysu ilçesinin çeşitli köyleri, sadece coğrafi konumlarını değil, aynı zamanda tarih, kültür ve doğa ile şekillenen benzersiz özelliklerini yansıtan ilginç isimlere sahiptir. Bu köy isimleri, geçmişten günümüze taşınan gelenekleri ve bölgesel özellikleri temsil eder.
Düzce'nin Gölyaka ilçesindeki 1830 rakımlı Kardüz Yaylası'nda kar yağışı etkili oluyor.
Rize'nin çeşitli köyleri, sadece coğrafi konumlarını değil, aynı zamanda tarih, kültür ve doğa ile şekillenen benzersiz özelliklerini yansıtan ilginç isimlere sahiptir. Bu köy isimleri, geçmişten günümüze taşınan gelenekleri ve bölgesel özellikleri temsil eder.
Samsun'da, Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) kenevirden tekstil ürünleri üretece fabrikanın tanıtımı yapıldı.
Trafik kazaları, her yıl ciddi maddi kayıplara yol açarken, çoğu ülkenin gayrisafi yurt içi hasılasının yüzde 3'üne mal oluyor.
Trabzon'un Araklı ilçesinde çöp döküm sahası olarak gündeme gelen ve tartışmalara yol açan Turup bölgesinde Tarım ve Orman Bakanlığınca Millet Ormanı yapılıyor.
Tacikistan uyruklu Alisher Tuychiev (28), kullandığı TIR'da ölü bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Otomobilin refüjdeki ağaçlara çarpması sonucu 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Türkiye'nin ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nin en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Uzungöl gece karanlığında dron ile havadan görüntülendi.
Muğla Menteşe İlçesi Kışla Parkı yanında Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü'nde ambulans şoförü olarak çalışan 37 yaşındaki Gürbüz Ceylan’ın cansız bedeni bulundu.
Otoyolda ters şeritten giden hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Pazarkapı Mahallesi'nde 2 bin 200 metrekare alanda kurulan Doğu Karadeniz Bölgesi’nin tek, Türkiye’nin 2. uzay temalı bilim merkezi olan Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi ve Planetaryum 21 Kasım'da görkemli bir törenle hizmete açılıyor. T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar da babası Özdemir Bayraktar’ın adını taşıyan bilim merkezinin açılışında hemşehrileri ve gençlerle bir araya gelecek.
Trabzon'da, aile hekimi evinin bahçesinde ölü bulundu.
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesindeki bir grup lise öğrencisi için Ordu'da gezi düzenlendi.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde otomobilin çarptığı yaya kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
