Bakım Onarım İşi Yaptırılacaktır
08.03.2023 - 21:08- 0
- 0
- 755
Türkiye'de 2022 yılındaki bitkisel üretim miktarı 128,6 milyon tona ulaştı ve tarihin üretim rekoru kırıldı.
Küresel ısınma kaynaklı yağışların düzensizleştiği Karadeniz Bölgesi'nde, meteorolojik güncel kuraklık haritasında risk arttı. Son 6 ayda birçok kent, ‘şiddetli kuraklık’tan ‘çok şiddetli kuraklık’ düzeyine geçti. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Heyelan Uygulama ve Araştırma Merkezi üyesi Prof. Dr. Turgay Dindaroğlu, “Kuraklık endekslerinde aşırı kurak bir dağılım bölgemizde görüyoruz. Yağışlar artsa da bitki ve toprak talep ettiği zamanda suyla buluşamıyor. Bu durum, bölge bitkisel üretimin kalitesinde çok ciddi düşüşler meydana getirecek” dedi.
Trabzonspor teknik direktörlüğü görevinden istifa eden Abdullah Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftarlara seslenirken, "Şampiyon Trabzonspor, geriye değil ileriye gitmeli. Bölünmemeli, birleşmeli. Kazandıklarını yitirmemeli ve çok güçlü bir yönetimle çok daha parlak günler görmeli" açıklamasında bulundu.
Trabzon'da iki aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Seçime gidilecek olan Trabzonspor'da flaş haberler art arda gelmeye devam ediyor. Asbaşkan Ertuğrul Doğan, Trabzonspor Başkanlığına aday olduğunu açıklarken, teknik direktör Abdullah Avcı da yeni yönetimin önünü açmak için görevi bıraktı.
Avcı'nın istifa kararının yönetime ilettiği ve yönetimin kararı değerlendirdiği öğrenildi.
ÇAYKUR bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere, EYT düzenlemesi ile emekli olanlar ve yeni fabrikaların devreye alınmasıyla 2023 yılında yaklaşık 1300 civarı işçi alımı yapması bekleniyor.
Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde sabah saatlerinde bir kişi yol kenarında ölü olarak bulundu.
Türkiye İstatistik Kurumu, "İstatistiklerle Kadın, 2022" çalışmasının sonuçlarını açıkladı. Buna göre, Türkiye nüfusunun yüzde 49,9'unu kadınlar oluşturuyor.
Trabzon’da sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren kuvvetli rüzgar bir evin çatı bölümünden kopan beton parçalarının yola düşmesine neden oldu.
Karadeniz’de bu yıl ince olmasından dolayı çoğu zaman tercih edilmeyen hamsi sezonu kapattı. Soğuk havaya rağmen palamutun bol olması nedeniyle en durgun sezonunu yaşayan hamsinin olmayışı vatandaşı bugünlerde istavrit ve mezgite yöneltti.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından on binlerce afetzede Türkiye'nin farklı illerinde misafir edilirken, Ankara'da 237 bin 215, Antalya'da 155 bin, İzmir'de 70 bin, Mersin'de 62 bin 184, Elazığ'da 50 bin kişi konaklıyor.
Trabzon, Rize, Artvin ve Gümüşhane'den illerinden bu yılın Ocak- Şubat döneminde 258 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
Rize-Trabzon otobüs seferlerine zaman, saatleri kaçta, ücreti ne kadar? en çok merak edilen soruların detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu yönetim kurulundan bazı isimlerin olağanüstü kongreye gitmek istemesi üzerine istifa kararı aldı.
Kahramanmaraşlı apartman görevlisi Mehmet Çabuk, enkaz altından kurtarıldıktan sonra buluştuğu itfaiye ekiplerinin kurtarma köpeği Çakıl’ı kucaklayıp "Sen var ya aslansın." diye sevdi.
Kahramanmaraş merkezli, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından Adıyaman'a giden Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sivil Savunma ekibi, enkazda kalanlara yardım edebilmenin mutluluğunu yaşıyor.
