Arda Güler'den, Jorge Jesus'a sert çıkış

Arda Güler'den, Jorge Jesus'a sert çıkış

  • 0
  • 0

Fenerbahçe oyuncusu Arda Güler, Teknik Direktör Jorge Jesus'a sert çıkıştı.

Ligin 34. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor, Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Arda Güler ile Jorge Jesus arasında gerginlik yaşandı. Bir pozisyonda top kaybı yapan Arda'yı kenardan uyaran Jorge Jesus'a genç oyuncudan beklenmedik tepki geldi.

 Karşılaşmanın ikinci yarısında basit bir top kaybı yapan Arda Güler'e Jorge Jesus'tan tepki geldi. Oyun oynanırken saha kenarına kadar gelen Jorge Jesus, Arda Güler'e şiddetle bağırdı. Bu hareket sonrası Arda Güler, Jorge Jesus'a kollarıyla 'yeter' hareketi yaptı.

Arda Güler'in 'yeter' hamlesine bir hayli şaşıran Jorge Jesus, Arda'nın sakinleşmesi için bir uyarı daha yaptı. Genç oyuncu bu uyarının ardından yeniden Jesus'a sakin olmasını söyledi ve ikilinin arasındaki konuşma sona erdi.

Konu hakkında açıklama yapan Jesus, "Arda konusu özel bir durum değil. Ben sadece ona taktik ve teknik konularda uyarı yapıyorum. Maçın yoğun duygularını yaşarken dışarıdan yanlış anlaşılabiliyor. Aramızda özel bir durum olmadı. Bir hocanın oyuncusuna yaptığı normal bir uyarıydı" dedi.

Haber : Cansu Şalambar

Yorum Yap

'Mahzen-39' operasyonlarında organize suç örgütü çökertildi

'Mahzen-39' operasyonlarında organize suç örgütü çökertildi

  • 0
  • 0
6 düzensiz göçmen yakalandı

6 düzensiz göçmen yakalandı

  • 0
  • 0

'Hamsili Ekmek' olarak da bilinen yöresel yemeğin adı nedir?