Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 18 yaralı
07.10.2021 - 16:12AMASYA'nın Gümüşhacıköy ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrildiği kazada, 18 kişi yaralandı.
- 0
- 0
- 826
AMASYA'nın Gümüşhacıköy ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrildiği kazada, 18 kişi yaralandı.
TOKAT Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ali Çelik, kentte şeker pancarı hasadına başlandığını belirterek yaklaşık 520 bin ton civarında ürün beklediklerini ve bunun ekonomiye katkısının 500 milyon lira olduğunu söyledi.
ARTVİN ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YAKACAK KÖMÜR ALIMI - TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI 12. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ARTVİN ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI XII.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KAÇKAR DAĞLARI MİLLİ PARK MÜDÜRLÜĞÜ - KAÇKAR DAĞLARI MİLLİ PARKI ÇAT-ÇİÇEKLİ- PALOVİT YOL SANAT YAPIM İŞİ
Yuvam Dünya Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kıvılcım Pınar Kocabıyık, "Araştırma sonuçlarına göre iklim değişikliğinin hava olaylarına ve doğaya etki ettiği konusunda toplumun dörtte üçünde yaygın bir farkındalık bulunuyor." dedi.
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, 'tek adam' rejiminin ülkeyi içine soktuğu çok yönlü krizin ağır sonuçlarını yaşayan alanların başında eğitim geldiğini belirterek, iktidarın politikalarını eleştirdi.
DOĞU Karadeniz Bölgesi'nde sağanak etkili oluyor.
Çaykur Rizespor'da karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı teknik direktör Bülent Uygun, "Hem bu formanın gerçek sahibi olan taraftarın isteği, hem başkanımızın önünü açmak adına yönetimimizle oturup karşılıklı konuşarak görevimden ayrılmış bulunmaktayım" dedi.
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI 12. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ RİZE ŞUBE MD.
TÜRKİYE’de nüfusa oranla en çok vakanın görüldüğü Rize’de İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, aşı çağrısında bulundu. Halkı kurallara uymaya davet eden Tepe, “Şehirde keyiflenmek için kahvehaneye gittiğinizde 4 kişi okey oynuyor, yanlarında 4 kişi izliyorsa lütfen oraya girmeyin” dedi.
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI XII.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KAÇKAR DAĞLARI MİLLİ PARK MÜDÜRLÜĞÜ - KAÇKAR DAĞLARI MİLLİ PARKI ÇAT-ÇİÇEKLİ- PALOVİT YOL SANAT YAPIM İŞİ
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI 12. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ RİZE ŞUBE MD.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) öğrencileri TEKNOFEST 2021 Uluslararası İnsansız Hava Aracı Yarışması, Tarım Teknolojileri Yarışması ve İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması’nda finale kalmaya hak kazandı.
A. Hatayspor’a sahasında 2-0 mağlup olan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Bülent Uygun maçın ardından konuştu. Uygun, kaptırılan toplarla mağlup olduklarını ve takımın daha iyi olacağını ifade etti.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Toprak Mahsulleri Ofisinin fındık alım kampanyası kapsamında ürünlerini teslim eden üreticilere bugün 75 milyon liralık ödeme yapılacağını duyurdu.
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile Yüksek Hakem Kurulu'na ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2021 Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Polonya'yı 3-0 yenerek yarı finale yükseldi.
Rize'nin İkizdere ilçesinde, 2 bin 300 rakımlı Anzer Yaylası'nda üretilen dünyaca ünlü Anzer balının bu yılki kilo satış fiyatı 1200 TL olarak belirlendi.
Rize Valisi Kemal Çeber, nüfusa oranla koronavirüs vaka yoğunluğu en fazla olan il olduklarını belirterek, “Kaybettiklerimizin yüzde 90’ı ikinci doz aşısını olmayan vatandaşlarımız” dedi.
KARADENİZ müziğinin 'Recebim' lakaplı şarkıcısı Rizeli Recep Yağcı, Süper Lig'de Çaykur Rizespor'un mağlup olduğu maç sonunda, stadyum hoparlörlerinden kendisine ait ‘Sana da güle güle' türküsünün çalınmasından dolayı telif hakkı doğduğunu belirterek Antalyaspor Kulübü'ne dava açacağını söyledi.