OCE Turizm Derneği, fuarda Rize'yi temsil etti.

OCE Turizm Derneği, fuarda Rize'yi temsil etti.

  • 0
  • 0

Merkezi Rize’nin Ardeşen ilçesinde bulunan OCE Turizm Derneği ve dernek üyesi Turizm tesisleri Gürcistan’ın Batum şehrinde bu yıl 14.sü düzenlenen ‘EBİT 2023’ Fuarına Katıldı.

OCE Turizm Derneği üyesi olan Doğada Kal Bungalov, Oce Bungalov, Madağ Bungalov, Tepede Bir Yer Bungalov ve Golva Tur Gürcistan’ın Batum şehrinin turizminin gelişmesini teşvik etmek ve yeni teknolojiler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlenen 14. Uluslararası Turizm ve Otel Ekipmanları Fuarı (EBİT 2023) fuarına katılarak açtığı stand ile Rize ilini temsil etti.

Oce Turizm Derneği Başkanı Utku Devrimsel, “Rize ilini temsilen katıldığımız Fuar’da başta Gürcistan olmak üzere, Rusya, İngiltere, Azerbaycan ve çeşitli ülkelerden vatandaşların yoğun katılımı olduğunu gördük. Rize ve Karadeniz’i ziyaret eden turist çeşitliliğinin arttırılması adına çok önemli bir etkinlik oldu. Rizemizin değerlerinin tanıtımının yapıldığı standımıza, ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi.” Dedi.

Standı ayrıca Gürcistan Ajara Bölgesi Yüksek Şura Başkanı Davit Gabaidze, Finans ve Ekonomi Bakanı Jaba Phutkaradze, Tarım Bakanı Zaza Shavadze, Turizm Bölge Başkanı Tinatim Zoidze, Türkiye Gürcistan İş Konseyi Başkanı Osman Çalışkan ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ziyaret etti.

Haber : Cansu Şalambar

Yorum Yap

Tarlaya devrilen otomobildeki çift ağır yaralandı

Tarlaya devrilen otomobildeki çift ağır yaralandı

  • 0
  • 0
YDUS başvuruları başladı

YDUS başvuruları başladı

  • 0
  • 0

Eski adı 'Hurtoz' olan mahallenin adı nedir?