GÜVENLİK PERSONELİ KIYAFET ALIMI
22.04.2024 - 00:01
- 0
- 0
- 6911
Rize'de farklı hastanelerde görev yapan doktorlar ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto için sessiz yürüyüş düzenledi.
Trendyol Süper Lig'de 48 puanı bulunan Çaykur Rizespor, RAMS Başakşehir karşısında ligdeki puan rekorunu kırmayı hedefliyor.
Rize’nin Güneysu ilçesinde 150 yıllık tarihi konak restorasyon edildi
Baykar'ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA), test uçuşlarına ara vermeden devam ediyor.
Trabzon'da haklarında 1 ay 20 gün ile 9 yıl 7 ay arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 23 firari yakalandı.
İnternet haber sitelerinin 1 Nisan 2023’ten itibaren resmi ilan yayımlama hakkı elde etmesi sektöre canlılık getirdi. Geçtiğimiz bir yıllık süreçte yayımladığı ilan ve reklam tutarı 1 milyar 130 milyon TL’ye ulaşan haber siteleri geleceğe umutla bakıyor.
Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından ödüllü E-spor turnuvası düzenlenecek.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da "Mahzen-29" operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.
Gelecek Partisi Rize Merkez ilçe Kurucu Başkanı Levent Balcı, partisinden istifa etti
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyi dahil yürütülen operasyonlarda son iki haftada 75 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
Ankara Rize Dernekler Federasyonu tarafından bu yıl 2-5 Mayıs tarihleri arasında Millet Bahçesi’nde düzenlenecek.
2024 Yılı Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Karadeniz Bölge Finali Rize’de düzenleniyor.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2 Haziran'da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrencilere destek olmak amacıyla hazırladığı yeni örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.
Atama bekleyen öğretmenlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan atama müjdesi geldi.
Hentbol Erkekler 1. Lig'inde Güneysu Spor, dörtlü finalde mücadele edecek.
Karabük’te çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan 4'ü tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bayram tatilinde Türkiye'nin tarih ve kültür hazinelerini keşfetmek isteyen 1 milyon 784 bin 233 kişinin Bakanlığa bağlı müze ve ören yerlerini ziyaret ettiğini bildirdi.
META, Rekabet Kurulunun şirket hakkında geçici tedbir kararı vermesi sonrasında Türkiye'de Threads'i 29 Nisan'dan itibaren geçici olarak kapatacağını duyurdu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi.
