Giresun'un yüksek kesimlerinde kar etkili oldu
04.02.2025 - 15:24Giresun'un yüksek kesimleri karın ardından beyaza büründü.
- 0
- 0
- 1476
Giresun'un yüksek kesimleri karın ardından beyaza büründü.
Ordu'da üreticilerin güvenilir bitki koruma ürünlerine ulaşabilmesi amacıyla gübre dağıtıcı bayiler denetlendi.
Samsun'da Yabani Hayvanlar İlk Yardım Ünitesi'nde 7 ayda 120 yabani hayvan tedavi edilerek doğaya salındı.
Düzce'nin Gölyaka ilçesinden umreye gidecek kafile, dualarla kutsal topraklara uğurlandı.
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığı, İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci’nin başkanlığında aylık il divan toplantısını gerçekleştirdi.
Trabzon'da, Türkiye'nin insanlı ilk uzay görevinin hikayesinin anlatıldığı "Ufkun Ötesinde" belgeseli öğrencilere izlettirildi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ülkemizin uluslararası ticaret açısından ne kadar önemli bir koridor olduğunun bilinciyle, son 23 yılda ülkemizin ulaşım ve haberleşme altyapısına yaklaşık 282 milyar dolarlık bir yatırım gerçekleştirdik." dedi.
Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Rize Baro Başkanı Avukat Ümit Peçe, Fenerbahçe - Rizespor maçının ardından sosyal medya hesabından sert ifadelerle hakem kararlarını eleştirdi.
BBP Rize İl Başkanı Ensar Özçelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize kongresinde müjdelediği Samsun - Sarp hızlı tren projesinin 2025 yılı yatırım programına alınmamasına tepki gösterdi.
Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yarıyıl tatilinin sona ermesinin ardından öğrenciler dersbaşı yaptı.
Küresel piyasalarda, ABD'nin Kanada ile Meksika'ya yüzde 25, Çin'e de ek yüzde 10 gümrük vergisi getirmesi sonrasında satış baskısı öne çıkarken, konuya ilişkin gelişmeler yakından takip ediliyor.
Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçında yaşanan hakem kararları, Rizespor camiasında büyük tepkiye yol açtı.
Yurt genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 6 ila 12 derece altına düşecek, çarşamba günü İstanbul ve Ankara'da kar yağışı görülecek.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından 5G ihalesinin bu yıl yapılarak, teknik altyapı çalışmalarına odaklanılacağını bildirdi.
Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, geçmişlerine hükümet de dahil düşmana bakar gibi değil aynaya bakar gibi baktıklarını belirterek, "Eli belinde yorulmuş memlekete eli kalbinde bir kadro sunuyoruz." dedi.
Balıkesir'in Edremit, Burhaniye, Ayvalık gibi sahil bölgelerinde ve Kazdağları'nın eteklerinde bazı meyve ağaçları çiçeklendi.
Erzurum'da 12 atın katılımıyla kar üstünde davullu-zurnalı "mahalli at yarışı" yapıldı.
Tekirdağ'da "1. Hamsi ve Mıhlama Festivali"nde katılımcılara yaklaşık 5 ton hamsi ikram edildi.
Trabzon'da hayata geçirilecek Hafif Raylı Sistem Projesi'nin güzergah çalışmalarında hemzemin geçitler, duraklar ve yer altından geçilecek bölgelerin belirlendiği belirtildi.
Türkiye'de kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da yarıyıl tatili ve hafta sonu yoğunluğu yaşandı. Okulların açılmasından önce son günü fırsat bilen aileler Uludağ'a akın etti.
