Arısoy Ailesinin Acı Günü
25.01.2025 - 18:05Rize İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Arısoy ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un Fransa’da yaşayan amcası Mustafa Çamkerten, yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı hayatını kaybetti.
- 0
- 0
- 3154
Rize İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Arısoy ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un Fransa’da yaşayan amcası Mustafa Çamkerten, yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı hayatını kaybetti.
Kartaltepe yangını sonrası ertelenen 2025 Ayder Kardan Adam Festivali ne zaman yapılacak?
İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, Rize’de yaz sonlarında yoğun yağmurların neden olduğu sel ve heyelanların önüne geçmek amacıyla ilçede kapsamlı dere ıslah çalışmaları yürüttüklerini belirtti.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Konya'da çöken 3 katlı binayla ilgili "Temel önceliğimiz arama kurtarma faaliyetinin başarılı bir şekilde icra edilmesi. Profesyonel ekiplerimiz işlerini yapıyorlar." dedi.
Prof. Dr. Tuncay Dilci, ekran yorgunluğunun beyinin karar merkezini etkilemesiyle birlikte cinnet ve cinayetlere varan olumsuzluklara sebep olabileceğini söyledi.
Tarım ve Orman Bakanlığı, Giresun Valiliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Giresun Ticaret Borsası iş birliğiyle, “Fındık Kokarca Zararlısı ile Mücadele” konulu bir toplantı gerçekleştirildi.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, zemin güçlendirme çalışmaları tamamlanmak üzere olan ve bu yaz itibarıyla inşaatı belirgin hale gelecek olan Rize Şehir Hastanesi’nin modern sağlık hizmetleri sunarak birkaç yıl içinde hizmete açılacağını müjdeledi.
Yargı Reformu Strateji Belgesi'nde yer alan hedefler doğrultusunda, istinaf ve temyiz süreleri 6 aya indirilerek, duruşmaların en fazla 2 ay sonraya ertelenebilmesi sağlanacak ve davaların sonuçlanma süreleri kısaltılacak.
Çorum'un Oğuzlar ilçesinde üç ayların gelişini simgeleyen "ilk namaz çöreği" geleneği yaklaşık 3 asırdır sürdürülüyor.
Zonguldak'ta denize açılan balıkçılar, yaklaşık 2 ton lüfer avladı.
AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, kentte sel ve heyelanların devam ettiğini belirterek, afetlerle mücadale için iyi bir makina parkı kurulması gerektiğini söyledi.
Amasya'nın Merzifon ilçesinde evlerinde yaptıkları yöresel ürünler beğenilen anne Bedriye Aykut ile kızı Ayşe Gürler, bileziklerini bozdurarak yöresel ürünler üzerine iş yeri açtı.
Bolu Kartalkaya'daki otel yangınında hayatını kaybeden diş hekimi çift ve 2 çocuğunun cenazesi gözyaşları arasında Bursa'da son yolculuğuna uğurlandı.
Bolu Kartalkaya'da 78 kişiye mezar olan Grand Kartal Otel'in müşterilerine gönderdiği değerlendirme paylaşımında, “Grand Kartal olarak tatilinizin güzel ve unutulmaz anılar ile dolduğunu umuyoruz. Sizleri aramızda tekrar görmekten büyük memnuniyet duyarız” ifadeleri ‘pes' dedirtti.
AFAD Başkanlığı tarafından İl AFAD Müdürlüğü araç envanterine tahsis edilen üç yeni araç, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş tarafından detaylı bir şekilde incelendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yargı Reformu Strateji Belgesi'ni açıkladı.
Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, yangın ve yangına müdahale konularında önemli bir eğitim programı düzenledi.
"Örümcek Adam" kostümüyle Türkiye'yi gezme hayaliyle memleketi İzmir'den yola çıkan Salih Ayaz Koç, Çorum'da vatandaşlarla bir araya geldi.
Trabzon Limanı'nda, 4,3 milyon avro maliyetindeki römorkör yaklaşık bir hafta önce hizmete alındı.
Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki otel yangınında hayatını kaybeden Süleyman Dayı, eşi Seden Nurgül ve çocukları Ela ile Buse'nin cenazeleri İstanbul'da toprağa verildi.
