Amasya'da ot yangını evlere sıçramadan söndürüldü
30.07.2024 - 17:19Amasya'da çıkan ot yangını evlere ulaşmadan söndürüldü.
- 0
- 0
- 1253
Amasya'da çıkan ot yangını evlere ulaşmadan söndürüldü.
Samsun Sağlık Müdürlüğü ile Ladikli Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (LAYSİAD) arasında Ladik'te 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapılması için protokol imzalandı.
D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde cipin çarptığı karaca öldü.
Samsun'un Atakum ilçesinde tartıştığı kişiye ait pikabı kundakladığı öne sürülen şüpheli yakalandı.
Çorum'da otomobilin devrilmesi sonucu 1 kadın öldü, 2 yaşındaki kızı ağır yaralandı.
Erzurum'un Oltu ilçesinde ambulans ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Cumhurbaşkanının bulunduğu toplantıda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na seslenerek halen daha Trabzon yollarına gidip geldiklerini söyledi. Karamehmetoğlu ayrıca Uraloğlu’na üç ay önce verdiği Antalya seferi sözünü hatırlattı.
Türk Toraks Derneği Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nurdan Köktürk, "Sıcak havanın etkisiyle artan ozon gazı öksürük, hırıltı ve nefes darlığı gibi şikayetleri tetikleyebileceği için astım hastaları için özellikle zararlıdır." dedi.
Trabzon'un Arsin ilçesinde yağışın ardından meydana gelen toprak kaymasında bir bahçedeki fındık ağacının bulunduğu yerden kayması izleyenleri şaşırttı.
Türkiye'nin tek biyosfer rezerv alanı olma özelliğini taşıyan, zengin flora ve kültürel mirasa sahip Artvin'in Borçka ilçesine bağlı Camili (Macahel) Havzası, ekolojik gezi ve kampların yeni rotası oldu.
Trabzon'un Sürmene ilçesinde Rize yönüne doğru seyreden otomobil alev alev yandı, kara yolunda ulaşım aksadı.
Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde uçuruma düşen kadın, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Trabzon'un Of ilçesinde apartman dairesinde çıkan yangın sırasında balkonda mahsur kalan 1'i çocuk 4 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Kaybolan kişinin cansız bedeni bulundu, boğulma tehlikesi geçiren oğlunun ise tedavisi yoğun bakımda sürüyor.
Düzce'de 2 otomobil ile 1 cipin karıştığı zincirleme kazada 7 kişi yaralandı.
Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde baraj gölüne giren kişi boğuldu.
Kayalıklardan düşen kişi hayatını kaybetti.
Rize'deki alt geçitler, duvar ressamı Sema Kaptan'ın çalışmaları ile renklendiriliyor.
Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer, "Beyin sağlığını korumak için yapılması gerekenlerin başında, sigara ve alkolden kaçınmak, düzenli egzersize yönelmek geliyor. Çocukluktan itibaren egzersizi hayatın bir parçası haline getirmek çok önemli." dedi.
Samsun'un Atakum sahilinde denizde boğulma tehlikesi geçiren genç kurtarıldı, kaybolan babası için arama kurtarma çalışması başlatıldı.
