Trabzon'da sağanak üç ilçede hayatı olumsuz etkiledi
28.07.2024 - 10:22Trabzon'un Arsin, Araklı ve Yomra ilçelerinde sağanağın ardından su taşkını ve heyelanlar meydana geldi.
- 0
- 0
- 2557
Trabzon'un Arsin, Araklı ve Yomra ilçelerinde sağanağın ardından su taşkını ve heyelanlar meydana geldi.
Düzce'de kısa süreli yağmur geçişleri devam ediyor.
Samsun'da, Türkiye Hava Sporları Federasyonunca (THSF) amaç Paraşütü Karadeniz Bölgesi Hedef Yarışması düzenlendi.
Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere memleketi Rize'ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu günkü programı nedir?
Sıra dışı açıklamalarıyla gündeme çıkan Rizeli Emin Gürses bir kanalda yayınlanan programda tatil tercihleri ile yaptığı söylemler sosyal medyada gündem oldu.
Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, Fransa Ligue 1 ekibi OGC Nice ile yaptığı karşılaşmada 2-2 berabere kaldı.
Samsun'un Bafra Ovası'nda yetişen tütünün hasadına başlandı.
Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Serdar Hakan Başaran, fiziksel aktivitelere başlamadan önce uygun şekilde ısınmamanın, zıplama veya atlama gibi hareketleri tekrar tekrar yapmanın diz sorunları gelişimini tetikleyebileceğini belirtti.
Bayburt'ta sağanak nedeniyle 4 köy yolunda hasar meydana geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize Valiliğini ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memleketi Rize'nin Güneysu ilçesinde yapımı devam eden Güneysu Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Güncel rakamlarla Ayder'e toplam 2 milyar 687 milyon liralık yatırım yaparak eski güzelliğine kavuşturduk." dedi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaşanan hiçbir zorlukta, afette, krizde devletin milleti yalnız bırakmadığını söyledi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "2025 yılı sonuna geldiğimizde 11 ilimizde teslim edilmeyen tek bir konut, kepengi açılmayan tek bir iş yeri, yuvasına kavuşmayan tek bir depremzede kardeşimiz kalmayacak." dedi.
Rize'nin İyidere ilçesinde belediye tarafından yapılan modern alt geçitlere kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verildi.
Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere memleketi Rize'ye geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu günkü programı nedir?
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün üç kez geldiği kentte konakladığı, manevi miras açısından da öneme sahip Atatürk Köşkü'nü, yılın ilk 6 ayında yerli ve yabancı 95 bin 175 kişi ziyaret etti.
Ordu'nun Gölköy ilçesine bağlı Uluvahta Yaylası'nın yolunda asfalt çalışması başlatıldı.
Bolu'da ormancılar tarafından yaralı halde bulunan kerkenez tedavi altına alındı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinde indirimli ekmek satışına başlandı.
