Başkan Mete: Bu ilçemize ihanettir!

Başkan Mete: Bu ilçemize ihanettir!

  • 0
  • 2

Rize'nin İyidere ilçesinde belediye tarafından yapılan modern alt geçitlere kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İyidere ilçe ziyareti öncesi bazı kendini bilmezler belediyelerinin yatırımlarını hedef aldı. 

İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, alt geçitlere zarar verenleri bularak isimleri fotoğraflarıyla kamuoyuna deşifre edeceklerini söyledi. 

İki yıl öncesine kadar kullanılmayan 3 adet alt geçidi belediye bütçesiyle modern bir hale getirdiklerini belirten İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, "Karadeniz Sahil Yolu üzerinde yer alan üç adet alt geçidimiz daha önce ne yazık ki kullanılamaz haldeydi. Vatandaşımızın sahille bağlantısı kesilmişti. Belediyemiz bütçesiyle alt geçitleri modernize edip halkımızın hizmetine sunduk. Son zamanlarda yaptığımız yatırımlara zarar verici eylemlerle karşılaşıyoruz. Daha öncede benzer konuların cereyan etti. Sosyal alanlarda ki donatılarımız bilerek kırılıyor. Halkın huzuru rahatı için biz gece gündüz çalışıyoruz. Bu yapılanlar ilçemize insanlığa ihanettir. Bazı kendini bilmez insanlar sırf vatandaşımızın huzurunu kaçırmak, yatırımları baltalamak amacıyla bu tür eylemler yapmaktadır. Son yaşanan hadise bardağı taşırmıştır. Devletin binlerce kaynağını ilçemize hizmet etmek için harcarken kamu malına bu şekilde bilerek zarar verilmesi çok üzücüdür. Daha öncede yaptığımız parklarda bilerek isteyerek bu tarz zararlar verilmişti. Emniyet belediye güvenlik kameralarını inceliyoruz. Gerekli suç duyurusunda bulunduk. Bu kişileri bularak deşifre edeceğiz” dedi.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

  • Misafir

    Misafir

    İyidere hepimizin.Siyasette haset olmaz. Yazıktır, günahtır. Bu milletin parasıyla yapılan hizmetler İyidere içindir. Bu hiç hoş olmadı. Yazıklar olsun.

    Cevap yaz
    27.07.2024 23:14
  • Misafir

    Misafir

    Bunu yapan vatan hainidir saffet baskan iyidere ilcesinin kasabaliktan cikardi modern hale getirdi yazik gunah yaa bunedir allah askina bu hainler yargilanmali desifre edilmeli

    Cevap yaz
    27.07.2024 14:55
Yorum Yap

Av sezonun ilk günlerinde tezgahlar palamutla dolup taşıyor

Av sezonun ilk günlerinde tezgahlar palamutla dolup taşıyor

  • 0
  • 0
Pençe Harekat Bölgesinde kalp krizi geçiren binbaşı şehit oldu

Pençe Harekat Bölgesinde kalp krizi geçiren binbaşı şehit oldu

  • 0
  • 0

Deremezra Yaylası Rize'nin hangi ilçesindedir?