Giresun'un yüksek kesimlerinde kar etkili oldu
04.02.2025 - 15:24Giresun'un yüksek kesimleri karın ardından beyaza büründü.
- 0
- 0
- 1505
Giresun'un yüksek kesimleri karın ardından beyaza büründü.
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bulunan Merih Şuğle Ortaokulu öğrencisi Emir Keleş, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından düzenlenen ‘Siber Zeka Bilgi Yarışması’nda Türkiye genelinde ilk 100 öğrenci arasına girerek büyük bir başarıya imza attı.
Samsun'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden öğretmenin cenazesi, Havza ilçesinde toprağa verildi.
Artvin Valisi Turan Ergün başkanlığında, İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
Samsun'da Yabani Hayvanlar İlk Yardım Ünitesi'nde 7 ayda 120 yabani hayvan tedavi edilerek doğaya salındı.
Ulusal Kırmızı Et Konseyi (UKON) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hacıince, ramazan ayında kırmızı ette arz-talep dengesizliği yaşanmayacağı ve anormal fiyat oluşumlarının ortaya çıkmayacağı kanaatinde olduklarını bildirdi.
İstanbul'da kara para akladığı öne sürülen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.
Düzce'nin Gölyaka ilçesinden umreye gidecek kafile, dualarla kutsal topraklara uğurlandı.
Ankara 6. Sulh Ceza Hakimliği, bir yarışma programıyla tanınan Turabi'nin sosyal medyada tepki çeken şarkısına erişim engeli getirdi.
İstanbul Esenyurt’ta bir kadın, marketten alışveriş yaptıktan sonra dışarı çıktı. Çıkış kapısından tekrardan içeriye girdiğinde ise ortalık karıştı. Çalışanlar aldığı ürünlerin fişini görmek isteyince "Ben hırsız mıyım?" diyerek bağıran kadın sinir krizi geçirdi. O anlar ise kameraya yansıdı.
Son günlerde Ege Denizi’nde meydana gelen deprem fırtınası hakkında değerlendirmede bulunan Balıkesir Üniversitesi Deprem Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. İbrahim Türkmen, bu sismik aktivite ile birlikte 6 veya 7 büyüklüğünde deprem meydana gelebileceğini ve oluşabilecek tsunaminin başta Bodrum ve Datça gibi turizm merkezleri olmak üzere güney ege kıyılarını etkileyebileceğini söyledi.
Göç İdaresi Başkanlığı, merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 560 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Mersin Valiliği ve Göç İdaresi Başkanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı.
Ayder Yayla Şenliğinde hangi gün hangi sanatçı sahne alacak?
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığı, İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci’nin başkanlığında aylık il divan toplantısını gerçekleştirdi.
Necmettin Erbakan Fen Lisesi 2. geleneksel mezunlar buluşması ve pilav günü yoğun katkılımla gerçekleşti.
Bingöl’de ekipler tarafından gübre bayileri ve üreticileri denetlendi.
Karabük’te hizmet veren KARÇİMSA 30 milyon dolar yatırım ile yıllık 1 milyon ton kapasiteli yeşil çimento üretiminde kullanılacak olan klinker ve granüle cüruf tesisi için çalışmalara başladığını duyurdu.
Hatay’ın Antakya ilçesinde çıkan yangında depremzede ailelerin kaldığı 4 konteyner yanarak kullanılamaz hale geldi.
AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya’da ekmeğin üretim ve satış aşamalarını inceledi.
