24 yaşındaki anne için bütün hastane seferber oldu
07.07.2023 - 14:07Trabzon'da doğumdan 35 gün sonra kanama nedeniyle kaldırıldığı hastanede entübe edilen genç kadın 30 kişilik ekibin başarılı operasyonu ile tekrar sağlığına kavuştu.
- 0
- 0
- 2582
Trabzon'da doğumdan 35 gün sonra kanama nedeniyle kaldırıldığı hastanede entübe edilen genç kadın 30 kişilik ekibin başarılı operasyonu ile tekrar sağlığına kavuştu.
1 Mayıs 2023 tarihinde temeli atılan Güney Çevre Yolu’nun Akçaabat Geçişi projesi kapsamında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına ilişkin, "İyileştirmeler hususunda bakanlarımıza gerekli talimatı verdim. Cumhurbaşkanı Yardımcımız ve ilgili bakanlarımız çalışmalarına başladı." dedi.
Gazeteci Aytekin Kalender, Rize’de yaklaşık 5 yıl görev yaptıktan sonra geçtiğimiz günlerde Gaziantep'e atanan Vali Kemal Çeber hakkında ‘Rize’den Vali Kemal Çeber Geçti’ başlıklı yazı yazdı.
Sabriye Şeker ve Şeker Sanat Evi Proje Sanat Grubu, Rize’de ‘Çay Aşkına’ isimli minyatür sergisini, sanatseverler ile buluşturacak.
Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, 2019’dan bugüne kadar bedelli askerlik uygulamasına başvuruların sürekli arttığını açıkladı.
HAYVAN SAĞLIĞINDA KULLANILACAK ORTOPEDİK PLAK SETİ ALIMI İŞİ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAĞLIK İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Rize'de hekimler, vefatının birinci yıldönümünde, görev yaptığı Konya'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden doktor Ekrem Karakaya'yı anarak, sağlık çalışanlarına yapılan saldırıları kınadı.
Trabzon’da düğün öncesi gelin alma merasiminde çekilen görüntüler tepki çekti. Kentte tüm uyarılara rağmen yaşanan silah atma geleneğinin önüne geçilemezken, gelinin eline silahı alarak havaya ateş etmesi pes dedirtti.
Artvin’de dar yolda yol verme kavgası sırasında tabanca ile vurulan bir kişi hayatını kaybetti.
Artvin'de Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 4 Haziran'da yapılan merkezi sınavda Türkiye genelinde yüzde 1'lik dilime giren öğrenciler ödüllendirildi.
‘Rize Turizmine Tercüman Ol’ projesi kapsamında eğitim alan kursiyerler, Rize-Artvin Havalimanı’nı ziyaret etti.
Kağıthane’de motosikletle seyreden bir genç, pusu kurup önünü kesen kasklı şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Yaşananlar kameralara yansırken, göğsünden 3 kurşunla vurularak ağır yaralanan genç ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise olayla ilgili bir şüpheliyi gözaltına aldı.
Müzisyen Onur Şener, Ankara’da bir barda sahne aldığı sırada saldırıya uğramış ve hayatına kaybetmişti. Onur Şener davasında bugün karar açıklandı ve iki sanık 25’er yıl hapis cezası aldı.
15 yaşındaki Ayşegül isimli çocuk teyzesinin oğlu ile zorla evlendirildiğini öne sürerek sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulundu.
AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, "En düşük memur maaşını 22 bin TL yapacak kanun teklifini bu hafta Meclis’e sunacağız." dedi. Teklifin Meclis Başkanlığı'na yarın verilmesi bekleniyor.
Erzurum‘un Yakutiye ilçesinde, babasının kullandığı forkliftten dökülen paletlerin altında kalan 14 yaşındaki Ahmet Ataş hayatını kaybetti. Kilolarca ağırlığın altında kalan Ahmet’i çıkarmak için çevredekiler yardıma gitti. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Jeoloji mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Trabzon Havalimanı pistindeki tehlikeye dikkat çekerek, uçuşların Rize ve Ordu'ya yönlendirilmesi çağrısı yaptı.
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Fikret Atalar, Trabzon’un Çağlayan mahallesinde dün meydana gelen ve bir kişinin ölümü ile sonuçlanan buhar kazanı patlaması ile ilgili açıklamalarda bulundu.
AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, son yıllarda Rize için en büyük yatırımları hayata geçirdiklerini belirtti.
