Zincirleme kaza: 1 Ölü 3 Yaralı
07.04.2024 - 10:25Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
- 0
- 0
- 2455
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Muş Merkez Taşo Mezarlığı yolunda 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.
Siirt'te otomobilin demir bariyerleri aşarak şarampole yuvarlanması sonucu sürücü ağır yaralandı.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden motosikletin sürücüsü yaralandı.
Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
Samsun'un Havza ilçesinde otomobilin yağmur suyu kanalına düşmesi sonucu 1 kişi yaralandı.
Rize'de görev yapan doktorlar ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto için sessiz yürüyüş düzenledi.
Düzce'nin Cumayeri ilçesinde çalışır vaziyette kaldırımda duran otomobilin sürücüsü ölü bulundu.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Aile Hekimliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Turan Set, insan hayatının her aşamasında sağlığın korunması ve geliştirilmesi için sağlıklı bir yaşam tarzının benimsenmesi, sağlık kontrollerinin yapılması ve bunlara yönelik sürdürülebilir davranış değişikliklerinin kazanılmasının önem arz ettiğini belirtti.
Sağlık Bakanlığı, Ramazan Bayramı'nda 81 ilde sağlık hizmetlerinde aksaklık yaşanmaması, çalışmaların 24 saat hizmet sunum esasına göre yürütülmesi için alınacak tedbirleri belirledi.
Trabzon'un Sürmene ilçesinde bugün trafikte yaşanan yol verme kavgası nedeniyle bir kişi silahla vurularak ağır yaralandı.
Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu polis memuru, eşi ve 2 çocuğuyla hayatını kaybetti.
Mersin’in Erdemli ilçesinde anne ve çocuğu evde, baba ise araçta olmak üzere 3 kişi yanarak ölmüş halde bulundu.
Rize’de bugünden itibaren geçerli olmak üzere dolmuş ücretlerine zam geldi.
Mersin Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 61 yaşındaki kadın, oğlu tarafından bıçakla boğaz ve ayakları kesilip silahla vurularak vahşice öldürüldü.
Sağlık Bakanlığı'nın 8 bin sürekli işçi alımı kapsamında Rize'de istihdam edilecek 113 personeli belirlemek adına kuralar çekildi.
Rize’nin Ardeşen ilçesinde 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.
Huzursuz bacak sendromu yaşayan pek çok hastada altta yatan bir neden bulunduğuna dikkat çeken Uzm. Dr. Özden Yener Çakmak, “Üremi, demir eksikliği anemisi, B12 eksikliği anemisi en sık görülen nedenler arasında sayılabilir. Ek olarak nöropati, romatoid artrit, diyabet, hipertiroidi, hipotiroidi hastalarında da huzursuz bacak semptomları gelişebilir” dedi.
Bayburt merkeze bağlı Balca köyünde muhtar seçimi yüzünden seçim günü aralarında gerginlik yaşanan iki grup seçimlerin ardından kent merkezinde karşı karşıya geldi. Yaşanan arbedede tekme, tokat, sopa ve dubalar havada uçuştu.
Rize İl Sağlık Müdürlüğü, vatandaşlara kan bağışında bulunmaları yönünde çağrı yaptı.
