Trabzon'da araba çarpan yaşlı adam hayatını kaybetti
18.04.2023 - 09:10Trabzon'un Araklı ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adam, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
- 0
- 0
- 1074
Trabzon'un Araklı ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adam, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Merzifon ilçesinde lastiği patlayan otomobilin bariyerlere çarptığı kazada sürücü yaralandı.
Çarşamba ilçesinde minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.
Ardeşen-Çamlıhemşin yolu Zeni Rafting mevkiinde gerçekleşen kazada 6 kişi yaralandı.
Tokat'ın Niksar ilçesinde otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.
Samsun'un Bafra ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 11 kişi yaralandı.
Ankara Etlik Şehir Hastanesi bünyesinde poliklinik, yataklı servis, yoğun bakım servisi ve iki ayrı ameliyathane bulunan Kronik Yara ve Diyabetik Ayak Kliniği'nde depremzedeler de hizmet alıyor.
Amasya'nın Suluova ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 2'si çocuk 7 kişi yaralandı.
Tokat'ta iki otomobilin çarpışması sonucu biri bebek 9 kişi yaralandı.
Görele Halk Eğitim Merkezinin açtığı kursla “Aile Okulu Eğitimi Programı” dahilinde mahalle ve köy muhtarlarına ilk yardım eğitimi verilmeye devam ediyor.
Çorum'da silahlı saldırıya uğrayan baba öldü, oğlu yaralandı.
Samsun'un Bafra ilçesinde hafif ticari araçla motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.
Rize'de, oynarken yuttuğu mıknatıslı toplar nedeniyle bağırsağı delinen çocuk, başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.
Türkiye'deki 7 'Devic' hastasından biri olan Artvinli Ercan Tekbaş, her geçen gün ilerleyen hastalığı için yardım istiyor.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğü, üniversite bünyesinde istihdam etmek üzere farklı kadrolarda ve unvanlarda 33 kişilik personel alacağını açıkladı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) 70 hemşire alımı yapacak.
Amasya'nın Suluova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Erzurum’un Tortum ilçesinde kurdun saldırısına uğrayan 5 kişi yaralandı.
Samsun'un Yakakent ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu bir kişi öldü.
Giresun Belediyesince, son 4 yılda kentte 2 milyar liranın üzerinde yatırım yapıldığı bildirdi.
