Ziraat odası başkan adayı Mavi: Çay üreticilerimizle barışmamız gerekiyor
21.01.2023 - 14:14Rize Ziraat Odası'nda 12 Şubat'ta yapılacak olağan kongrede başkanlık için yarışacak olan Mustafa Mavi önemli açıklamalarda bulundu.
- 0
- 0
- 964
Rize Ziraat Odası'nda 12 Şubat'ta yapılacak olağan kongrede başkanlık için yarışacak olan Mustafa Mavi önemli açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü İsmail Hakkı Özölçer, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin intihara meyilli 19 öğrenciye verdiği destek ile intiharlarının engellendiğini söyledi.
Trabzon'da sokakta bitkin bulunarak veterinere götürülen hayvanın, köpek mi yoksa çakal mı olduğunun belirlenememesi üzerine DNA testinin yapılmasına karar verildi
Rize'deki sinema salonlarında bu hafta 6 yeni film vizyona girdi.
Rize'de sağlık sorunları nedeniyle evde eğitim alan öğrencinin karne ve hediyesi, İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen tarafından verildi.
Trabzon'da, SMA hastası Emir Asaf için valilik onaylı yardım kampanyası başlatıldı.
Samsun’da Tapu Müdürlüğünde 'rüşvet' iddiasıyla operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan 13 kişiden 4'ü tutuklandı.
Giresun Valisi Enver Ünlü’nün girişimleriyle Giresun Adası tam kapasite ile turizme kazandırılıyor.
Haftaya 60 TL’den başlayan fındık fiyatı hafta içerisinde 3 lira yükselişle 63 liradan işlem görmeye başladı.
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 2022-2023 eğitim öğretim yılının 1'inci döneminin sona ermesiyle öğrencilere Trabzonspor forması hediye etti.
Polis Meslek Eğitim Merkezi, öğrencilerinin moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla Polis Akademisi Bando ve Mızıka Orkestrası tarafından Rize’de konser verdi.
Rize'nin İkizdere ilçesi 20-22 Ocak'ta, Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak.
Rize'de 2023 yılı için toplantı, gösteri, miting ve afiş asılacak alanlar belli oldu.
Rize Belediyesi tarafından İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen Türk Sanat Müziği konserine ilgi yoğundu.
Rize'de karne zilinin çalmasıyla 58 bin 326 öğrenci karne heyecanı yaşadı.
SAMSUN’da C.Ç. (45), gittiği eğlence mekanında hesap nedeniyle tartıştığı garson G.T.'yi (20) tabanca ile bacağından yaraladı.
Sinop'un Boyabat ilçesinde dershaneye giderken sokak köpeklerinin etrafını sarması sonucu korku yaşayan Hilal Karakuş'u çevredekiler kurtardı.
Trabzon'da, özel eğitime gereksinim duyan çocukların annelerine, cilt ve güzellik konusunda destek veriliyor.
