Depremzede çocukların bayramlıkları Rize'den

  • 1
  • 0

Rize Şehit Erhan Dural Anadolu İmam Hatip Lisesi, deprem bölgesi için 'Bir Bayramlık Çokça Mutluluk' kampanyası düzenledi.

Depremin ilk günlerinden itibaren her türlü imkanını deprem bölgesi için seferber eden Rize, Ramazan Bayramı'nda da depremzedeleri unutmadı.

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala depremzede çocukların bayram neşelerini kaybetmemeleri ve bayramlıklarıyla mutlu olmalarını sağlamak adına Rize Şehit Erhan Dural Anadolu İmam Hatip Lisesi çatısı altında 'Bir Bayramlık Çokça Mutluluk' adlı kampanya düzenlendi.

250 BAYRAMLIK KOLİLENDİ
Şehit Erhan Dural Anadolu İmam Hatip Lisesi, 150 bayramlığı depremzede çocuklara ulaştırma hedefiyle başladıkları kampanyada 2. hafta itibariyle toplam 250 bayramlık hazırladı.

Şehit Dural Anadolu İmam Hatip Lisesi  Müdür Yardımcısı Fatma Bakır, "Bu projeyi planladığımızda önce projenin afişini hazırladık ve duyurusunu yaptık. Kampanyamızı 2 haftalık bir sürece yaydık. 150 olarak belirlediğimiz hedefimizi 8. gün aştık. Bugün itibariyle 250 bayramlığı depremzede çocuklarımız için hazır hale getirdik. Bayramlıklarımızı önce paketliyoruz sonra da içerisine notlar koyup koliliyoruz. Şehit Erhan Dural Anadolu İmam Hatip Lisesi altında niyetlendiğimiz her güzel işte olduğu gibi Okul Müdürü'müz Yaşar Keskin'e, velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz" dedi.

Depremzede arkadaşlarına bayramlık hediyelerini göndermek için kampanyaya yardımcı olan Rizeli öğrenciler, "Bu hediyeleri paketlediğimiz için çok mutluyum. İnşallah arkadaşlarımızı sevindiririz. Arkadaşlarımıza yardım ettiğimiz için çok mutluyuz. Hazırladığımız hediyelerin içine mektup koyuyoruz. İnşallah deprem bölgesindeki arkadaşlarımız mektuplarımızı okuyup mutlu olurlar" dedi.

Haber: Cansu Şalambar

Haber :

Yorum Yap

Konut Fiyat Endeksi ağustosta yüzde 3,6 arttı

Konut Fiyat Endeksi ağustosta yüzde 3,6 arttı

  • 0
  • 0
Yurdun büyük bölümünde 3 gün sağanak etkili olacak

Yurdun büyük bölümünde 3 gün sağanak etkili olacak

  • 0
  • 0

Türkiye ve Rize'de ilk çay ihracatı hangi yıl yapılmıştır?