Tıp fakültesi öğrencisi fındık yağından sabun üretti
25.01.2023 - 14:41Giresun’un Eynesil ilçesinde fındık yağından sabun üreten tıp fakültesi öğrencisi, fındık sabununun birçok hastalığa ve cilt bakımına iyi geldiğini söyledi
- 0
- 0
- 668
Giresun’un Eynesil ilçesinde fındık yağından sabun üreten tıp fakültesi öğrencisi, fındık sabununun birçok hastalığa ve cilt bakımına iyi geldiğini söyledi
Gümüşhane’nin Torul ilçesi sınırlarındaki Zigana Dağında 14 yıl önce yaşanan ve 10 doğa tutkununun hayatını kaybettiği çığ faciasına şahit olan vatandaşlar, facianın ardından ilk defa bir yıl dönümünde Zigana’da kar olmadığını söyledi.
Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürlüğü Trabzon Şube Müdürlüğü, Trabzon genelinde doğal hayatın korunmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) sporcuları, "Kaçkar Kış Zirve Tırmanışı"nı başarıyla tamamladı.
Tokat ’ın Niksar ilçesinde kaçak kazı yaptığı tespit edilen 3 şüpheli jandarma tarafından suçüstü yakalandı.
Gümüşhane 'de İhsan Kaplan (39), çalıştığı iş yerinde sobaya döktüğü tinerin parlaması sonucu yaralandı.
Rize'de jandarma ekipleri tarafından geçtiğimiz yıl yapılan çalışmalarda çok sayıda uyuşturucu madde, kaçak silah ve alkol ele geçirildi.
Rize Valisi Kemal Çeber, Yeşilay Rize Şube Başkanı Selçuk Beşikçi ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.
Rize'de, kadın kooperatifleri ile Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin yöresel ürünleri yenilikçi tasarımlara dönüştüreceği atölye açıldı.
Hurma ağacında ki ayının büyüklüğünü gören ev sahibi: "Bu kadar büyük bir şey olur mu"
2005 yılında kurulan Cimil Köyleri Kültür ve Yardımlaşma faaliyetlerine devam ediyor. İstanbul’da yaşayan Cimilliler 28 Ocak Cumartesi akşamı İstanbul Bayrampaşa’da bulunan Labella Premium salonunda buluşacak.
Fatsa Belediyesi, yarıyıl tatilinde öğrencilere karne hediyesi olarak sirk gösterisi düzenledi.
TÜRKİYE'de en fazla yağış alan bölge olarak bilinen Karadeniz Bölgesi'nde küresel ısınma ve iklim değişikliği etkilerine bağlı olarak kuraklık tehlikesi sürüyor.
Kansere karşı verdiği mücadele ile milyonlarca kişiye umut olan, erken yaştaki kaybıyla herkesi yasa boğan Neslican Tay’ın yaşam öyküsünün anlatıldığı ‘Demir Kadın: Neslican' izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.
ORDU’nun Akkuş ilçesinde, ailesinin başvurusuyla 4 gündür kayıp olarak aranan Salih Köse'nin (86), dere yatağında cansız bedeni bulundu.
Uzm. Dr. Mert Süzük, Rize Devlet Hastanesi'nde Aile Hekimliği Uzmanı olarak göreve başladı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından yapılan açıklamada, emekli maaş zammı ve ek gösterge farklarının 27 Ocak Cuma günü ödenmeye başlanacağı bildirildi.
