Recep Köse: Rize'de sıfır maliyetle kentsel dönüşüm ve konut sorununu çözeceğim

Recep Köse: Rize'de sıfır maliyetle kentsel dönüşüm ve konut sorununu çözeceğim

  • 2
  • 1

Ata İttifakı Adalet Partisi Rize 1. sıra Milletvekili Adayı Recep Köse, "Rize'de sıfır maliyetle kentsel dönüşüm ve konut sorununu çözeceğim" dedi.

14 Mayıs Milletvekili Genel Seçimleri için Rize milletvekili adayları çalışmalarını sürdürüyor. 

30 yıldır ticaretle uğraşan iş insanı ve Ata İttifakı Adalet Partisi Rize 1. sıra Milletvekili Adayı Recep Köse, milletvekili adaylığı ve süreci hakkında Rize Takip ekibine konuştu.

Ata İttifakı Adalet Partisi Rize'den 1. sıra Milletvekili Adayı Recep Köse, 2. sıra Milletvekili Adayı Afkan Boncukçu, 3. sıra Milletvekili Adayı Haydar Kandemir olmuştu.

Rize'nin sorunlarından bahseden ve tüm sorunlara çözümleri için proje üretmeye başladığını dile getiren Adalet Partisi Rize Milletvekili 1. sıra adayı Recep Köse, "Bir sorun çözülürken belediyei devlet ve vatandaş üçlüsünün bir arada düşünülmesi gerekiyor. Bizim önceliğimiz her zaman ilk olarak vatandaşı düşünmektir. Rize'deki mevcut kentsel dönüşüm ve konut problemini sıfır maliyetle çözeceğim. Projesini hazırladım"dedi.

Vatandaşın kendisine 7-24 rahatlıkla ulaşabileceğini vurgulayan Recep Köse, "Milletvekili olduğumda Ankara'ya gitmeyeceğim. Rize'de yaşamaya devam edeceğim. Bu yüzden vatandaş bana istediği zaman çok kolay bir şekilde ulaşabilecek. Herkesin derdini dinleyen ve çözüm üreten bir milletvekili olacağım" diye konuştu. 

"İŞSİZ KADINLARIN YÜZDE 80'İ BİR AY İÇİNDE İŞE BAŞLAYACAK"
Recep Köse, Rize'deki işsiz kadın sayısının çok fazla olduğunu belirterek, "Eğer milletvekili olursam Rize'de yaşayan ve işsiz olan kadınların yüzde 80'i, 1 ay içinde işe başlayacak. Kadınların işsizlik probleminin projesini hazırladım. Gençlere, kimsesiz çocuklara burs ve işsizlere iş sağlamak için milletvekili seçimlerinde bana oy verebilirsiniz. Rizeli'nin iyi hizmet alması için 3-0 değil 2-1 yapmamız lazım ki başka bir ses çıksın. Hepsi kaybolmasın. Önceki dönemlerde bu yaşandı. Bu hizmete karşılık ister istemez iktidar partisi de bir adayını burada tutmak zorunda. Aksi halde olmuyor"dedi.

"ATA İTTİFAKI OLARAK YÜZDE 9-11 ARASI OY ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"
14 Mayıs 2023 Milletvekili Genel Seçimleri'nde Ata İttifakı'nın ne kadar oy alabileceği ile ilgili tahminde bulunan Recep Köse, "Ata ittifakı olarak yüzde 9-11 arası oy almayı düşünüyoruz. Rize milletvekili adaylarının sokak sokak dolaşmaması lazım. Halkın onu karşılaması lazım. Hizmet yapmışsa aday olduğunda zaten vatandaş ona koşacaktır. Seçimden seçime gelip millete görünen oy için gelmiştir, hizmet için gelmemiştir"diye konuştu.

Haber: Cansu Şalambar

Haber :

Yorum Yap

Rize Gastronomi Günleri ne zaman yapılacak?

Rize Gastronomi Günleri ne zaman yapılacak?

  • 0
  • 0
Türkiye dünyanın en büyük İHA-SİHA tedarikçisi oldu

Türkiye dünyanın en büyük İHA-SİHA tedarikçisi oldu

  • 0
  • 0

'Yerli Cruyff' lakabıyla bilinen Rizespor'un efsane kaptanı kimdir?