'Uzay Koridoru' Açıldı
06.03.2023 - 18:06Çaykur Ortaokulu’nda oluşturulan uzay koridorunun açılışı gerçekleştirildi.
- 0
- 0
- 768
Çaykur Ortaokulu’nda oluşturulan uzay koridorunun açılışı gerçekleştirildi.
Rize Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliği ile ücretsiz kuaförlük eğitimi ve sertifikası verilecek.
Rize Takip Medya Grubu Yöneticisi Aytekin Kalender, Rize’de eğitim sektöründe hizmet veren Kuzem Eğitim Kurumu öğrencileriyle gazeteciliği konuştu.
Hatay'da yaya devriye görevi yaptığı parkta, üstüne ağaç ve duvar devrilmesi sonucu şehit olan polis memuru Muhammet Tarakçı'nın cenazesi, Rize'de toprağa verildi.
"Arabeskin Babası" veya "Müslüm Baba" olarak tanınan arabesk ve halk müziği sanatçısı Müslüm Gürses'in vefatının üzerinden 10 yıl geçti.
Çaykur Ortaokulu’nda oluşturulan uzay koridorunun açılışı gerçekleştirildi.
Gazeteci Aytekin Kalender, Kuzem Eğitim Kurumları öğrencileriyle gazetecilik etkinliğinde buluşacak.
Bartın'da meslek lisesi öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırladığı ahşap prefabrik sınıflarla Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen bölgede "eğitim kampüsü" kurulacak.
Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfınca (LÖSEV), Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde kurulan "İyilikler Çarşısı"nda hayırseverlerin bağışladığı yardım malzemeleri, afetzedelerin istifadesine sunuluyor.
Hatay'ın İskenderun ilçesinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavları ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencileri, Mehmetçik tarafından kurulan çadırlarda eğitim görmeye başladı.
Pazar Şehit Murat Naiboğlu Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İspanya'daki Erasmus+ stajlarını başarıyla tamamlayarak Rize’ye döndü.
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır, Şanlıurfa ve Kilis'te eğitim öğretim hayatı yeniden başladı.
Rize'de kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 15 yaşındaki lise öğrencisinin cenazesi toprağa verildi.
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen 11 ilin oda ve borsa temsilcileriyle Gaziantep'te bir araya geldi.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Rize'ye gelen misafir öğrencilere, gönüllü öğretmenler tarafından psikososyal destek sağlanıyor.
Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde kurulan bin kişilik çadır kentte, Rize Valiliği ve Rize Belediyesinin katkıları ile çocuklar hem eğlendiriliyor hem de adaptasyon süreci için eğitim veriliyor.
Rize'nin İyidere ilçesinde yaşayan Yusuf Kanbur, arkadaşlarının yaptığı sobalarla kendisine hava atınca hırs yaparak soba tasarlamaya başladı.
Türkiye ekonomisi 2022 yılında bir önceki yıla göre yüzde 5,6 büyüme performansı gösterdi. 2022 yılında kişi başına GSYH cari fiyatlarla 176 bin 589 TL, dolar cinsinden 10 bin 655 olarak hesaplandı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından başıboş köpek sorunu ile mücadele için ilçe belediyelerine yönelik eğitim programları gerçekleştirildi.
Rize’nin Çayeli ilçesinde şarampole yuvarlanan aracın şoförü yaralandı.
