Çığ altında kalan iş makinesi operatörünün cenazesi defnedildi
07.02.2024 - 17:29Artvin'in Şavşat ilçesinde çığ altında kalarak yaşamını yitiren iş makinesi operatörünün cenazesi toprağa verildi.
- 0
- 0
- 4742
Artvin'in Şavşat ilçesinde çığ altında kalarak yaşamını yitiren iş makinesi operatörünün cenazesi toprağa verildi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Derya Bal Altuntaş’ın kanserli hücrelerin iyileştirilmesine yönelik geliştirdiği model, TÜBİTAK desteği almaya hak kazandı.
ABD'de enflasyon ve yükselen faiz oranlarının etkisiyle hane halkının üzerindeki finansal stres artarken, kredi kartı borçlarının tutarı geçen yılın son çeyreği itibarıyla rekor seviyeye yükseldi.
Rize'de Miraç Kandili düzenlenen programla, dualar eşliğinde idrak edildi.
Rize’de 2 kişinin ölümü ile sonuçlanan ‘Kiracı-ev sahibi’ kavgasının ilk duruşması görüldü.
Rize'de, 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için anma programları düzenlendi.
TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Rize ekibi Pazarspor’un Teknik Direktörü İbrahim Tolgay Kerimoğlu kalp krizi geçirdi.
Gaziantep'teki helikopter kazasında şehit düşen Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ve sözleşmeli Pilot Levent Öztürk son yolculuklarına uğurlandı.
Saadet Partisi Rize Belediye Başkan adayı Muhammet Yıldız, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’ni kazanmak istediklerini ifade ederek, “Rize’de 2. parti konumundayız, amacımız 1. parti olmak” dedi.
Enflasyon ocakta aylık bazda yüzde 6,7 artarken yıllık bazda yüzde 64,86 oldu.
Samsun'un Alaçam ilçesinde silahla oynarken birlikte alkol aldığı arkadaşını yaralayan kişi gözaltına alındı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ilk defa deprem bölgesinde uygulanacak Aile ve Gençlik Fonu başvurularının 15 Şubat'ta alınacağını duyurdu.
Artvin'in Arhavi ilçesinde eşi tarafından tabancayla vurularak öldürülen kadın, son yolculuğuna uğurlandı.
Tokat'ın Niksar ilçesinde bir köydeki heyelan nedeniyle 10 evin sakinleri tahliye edildi, 1 cami de ibadete kapatıldı.
Trabzon’un Ortahisar ilçesinde yapımı devam eden Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en büyük cami ve külliyesi inşaatında sona yaklaşılıyor. İnşaatın büyük bir kısmı tamamlanırken, caminin bu yıl içinde ibadete açılması planlanıyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi ve 19 ilçe belediyesine 20 milyon lira kaynak sağlandı.
Çaykur Rizespor teknik direktörü İlhan Palut, ayrılık iddialarına yanıt verdi.
"Asrın felaketi" olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri sonrasında, kira yardımlarından nakdi desteklere ve borç yapılandırmasına kadar birçok alanda yaraları sarmak için çalışmalar yürütüldü.
Türkiye'nin turizm geliri, 2023'te bir önceki yıla göre yüzde 16,9 artarak 54 milyar 315 milyon 542 bin dolara yükselirken, bu dönemde ülkeden çıkış yapan ziyaretçi sayısı 57 milyon 77 bin 440 kişi oldu.
Samsun'un Alaçam ve Bafra ilçesinde bir gecede 2 otomobil çalan şüpheli yakalandı.
