Yıldız: Rize’de ikinci partiyiz

Yıldız: Rize’de ikinci partiyiz

  • 4
  • 0

Saadet Partisi Rize Belediye Başkan adayı Muhammet Yıldız, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’ni kazanmak istediklerini ifade ederek, “Rize’de 2. parti konumundayız, amacımız 1. parti olmak” dedi.

Saadet Partisi Rize Belediye Başkan adayı Muhammet Yıldız, seçim hedefleri ve projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

Seçimi kazanıp şehre hizmet etmek amacıyla hareket ettiklerini söyleyen Yıldız, Saadet Partisi’nin Rize’de şu anda 2. parti konumunda olduğunu ve amaçlarının 1. parti olmak olduğunu vurguladı. 

ŞEHRE DEĞER KATACAK PROJELER
Rize’ye değer katacak birçok proje hazırladıklarını ifade eden Yıldız, projelerini şöyle özetledi; “Emekli Külliyesi, Sanayi Sitesi, Sebze Hali, Balık Hali, TIR Parkı ve Dinlenme Tesisi, Teleferik Projesi ve Hayvan Barınağı Projesi”

Seçimi kazanıp göreve gelmesi halinde yapacağı ilk işlerden birinin Millet Bahçesi içerisinde ‘Emekliler Külliyesi’ yapmak olduğunu söyleyen Yıldız; “Bu projeyle emeklilerimiz daha kaliteli zaman geçirecek ve daha uygun fiyatlara çayını, kahvesini içebilecek. Ayrıca bu külliyede camii, oturma salonu gibi alanlar da yer alacak.” dedi.

PROJELERİ RAKİPLERİYLE PAYLAŞACAK
Yıldız, Rize’ye hizmet etmek adına çok önemli projeleri olduğunu ifade ederek, 31 Mart'ta Rize Belediye Başkanı kim olursa olsun bu projelerin hayata geçirilmesi gerektiğine inandığını ifade ederek  “Bu projeleri diğer adaylarımızla paylaşacağız. Çünkü bunlar Rize’nin ihtiyaçlarıdır. Projeyi kimin yaptığını bir önemi yok” diye konuştu.

“SOSYAL TESİSLER TİCARİ AMAÇLA YÖNETİLİYOR”
Öte yandan Saadet Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kalender ise; “Liyakat sahibi insanlarla Rizemize nasıl hizmet edebiliriz diyerek yola çıktık. Mesela şu anki sosyal tesisler halka hizmet için değil de, sanki daha çok ticari amaçla işletiliyor gibi. Sosyal tesislerde fiyatların bu denli yüksek olması kabul edilebilir değil” ifadelerini kullandıi.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Atmaca, taraftarına sessiz veda etti 0-0

Atmaca, taraftarına sessiz veda etti 0-0

  • 0
  • 0
Rizeli esnaf İsmet Demirrenk yaşamını yitirdi

Rizeli esnaf İsmet Demirrenk yaşamını yitirdi

  • 0
  • 0

Fındıklı Konakları'na karakterini ve görünümünü kazandıran dış duvarın adı nedir?